⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Bu mac 1-0veya 2-0 bitse bile R.madride yaptiklarimizi bunlarada yapariz yeterki fazla gol yemeyelim tek beklentim bu

Su bir gercek ligde farkli avrupada farkli oynuyoruz. Bu macta macta ne kadar ciddi oynadigimizi, sacma hareketler yapmadigimizi görüyoruz.
Beni en cok sevindiren düzgün savunma yapiyoruz. Bunun 3'te birini ligde yapsak bu kadar maglubiyetimiz olmazdi.
Ligde gol atmak için oynuyoruz, burada yememeye çalışıyoruz. Ligde böyle savunma yapsak puan alamayız kolay kolay. Bir de yerli maçlarda rakip takımların hakemlerin karakterleri bozuk, maç dışında çok olsy gelişiyor.

Traore'yi çizgiye gitmeye zorluyoruz. Ortaya sokmamak iyi fikir. Ancak Kerem çok yoruldu. Neler olacak bakalım. Boey beklentinin aksine fizikken çok sağlam durdu.

Bu maç dışında diğer maçlarda İy gol oldu :D İyi para kazandık :D

Bu macta galibiyet alsak cok sasirmam. Asil sikinti evimizdeki mac olacak bence.

Berkan-Taylan-Babel yerine iyi topcularimiz olsaydi su maci almamamiz icin hicbir neden olmazdi. Gedson-Rodrigues-Mariano bu tarz oyuncularimiz dahi olsaydi cok farkli bir takim izliyor olurduk. Yani oyle ucuk kacik bir talepde degil bu.

Napoli nou camp ta berabere kaldı evinde 5 yedi o yüzden ciddiyetl bırakmamak gerek

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Napoli taraftarıda ateşlidir ama bizim atmosferde barcanın gençleri sallanabilir,ciddiyetli oynarsak o stad o maça kadar görülmemiş bi atmosferi gösterebilir.yani reali 3-2 ,marsilyayı 4–2 yendiğimiz atmosferin iki gömlek üstüne çıkabilir.o geceki akustik agresiflik çok başka düzeyde olacağını tahmin ediyorum.yani deneyimli barca oyuncuları dahi noluyor yaw diye asabı bozulabilir.adamlar hayatlarında bir daha anca gene bize geldiklerinde yaşayacakları bişey deneyimleyecekler belkide.

Benimkisi tahmin elbette gerçeği ancak ALLAH bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem'in pozisyonu gitmiyor gözümün önünden, sanıyorum 1 ay falan da gitmez. Aaaahh ahh !

Kotu de vurdu aslinda, kalecinin ustune rakibe carpmasi gol olasiligini arttirmis. Kerem'in cok calismasi gerekiyor cunku cok fazla anlamsiz top kaybi da yapti o pozisyondan once. Diyorum iste bir seviye ustte 2-3 isim olsa su maci cok daha rahat gotururduk.

Geri
Üst Alt