Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
Putin'in İspanya'ya girme ihtimali bizim kazanma ihtimalimizden daha büyük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su bir gercek tabi avrupa maclarinda lige göre daha istahli ve daha iyi oynuyoruz. Terim döneminde bu böyleydi. Bakalim Torrent ne yapacak.
Bende umutluyum efsane.Simdi bu mactan beraberlik ya da galibiyet cikarirsak bu fatih terime mi?torrenta mi?yoksa bu macla ilgili umutlu olan tek kisi sergen zerene mi yazar?
Gsc ne düşünüyorsa tersi çıkar en az 4 yeriz![]()
Futbol her sonuca gebedirZaten en az dört yiyeceğimizi düşünüyor çoğunluk.
Yoksa dört atıp mı kazanacağız![]()
0 1@Oral Sever skor verir misin
Acik acik söyle bence önemli bi macin oldugunu gurbodash, gün mü bitti baska gün gelsinlerAradan 4 ay gecmis ve hanimin tarafi yarin bebek icin hayirli olsuna gelecekler. Tamda Barcelona maci oynanacagi gun. Tavsiyeleriniz nelerdir. Bu işin altından nasil kalkarız
Barcelona;1-1 de anlaşalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
misafir gelis gidislerini mac gününe göre ayarla ben öyle yapiyorum son zamanda biraz bu kuraldan vazgecmeye basladim yanlizAradan 4 ay gecmis ve hanimin tarafi yarin bebek icin hayirli olsuna gelecekler. Tamda Barcelona maci oynanacagi gun. Tavsiyeleriniz nelerdir. Bu işin altından nasil kalkarız
Acik acik söyle bence önemli bi macin oldugunu gurbodash, gün mü bitti baska gün gelsinler