- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.285
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bi skorla deplasman maçını bitirebilmeyi ALLAH nasip ederse,arenayı düşünemiyorum, o gece arena kurulduğundan beridir en şiddetli atmosferi yaşayabilir gidenler.stad o gece yıkılmaasa iyidir.marsilya atmosferi felan hikaye kalır gibi geliyor bana.stadın üstü açık olmasına rağmen boğuluyorum galiba nefes alamıyorum diyenler olur gibi tahminen buna barca oyuncuları dahil.barcalı oyuncular sarsılabilir ,hayatlarında birdaha bizimle karşılaşacakları maça kadar asla böyle bi atmosfer yaşayamayabilirler.adamlar atmosfer görür.
keşke ilk maç bizim sahada olsaydı,şuan çok ama çok üzülüyorum ilk maç neden bizim sahada değil diye.
Aga izlemiyorum bile barbar oyununuBu sezonki rezil gidişatımızda da kesin parmağı vardır diye tahmin ediyorum.
Ekibimiz ile ilgili derhal olumsuz sözler sarf et.
Elimize verir Barca masmalesefEkibimiz ile ilgili derhal olumsuz sözler sarf et.
Çabuk çabuk.
Onlar bizi paylaşıp duruyor bizimki de anca reklam paylaşıyor.Cevap versene yahu az etkileşim ver, reklamımızı yap admin![]()
Barcelona'nın anasayfası da paylaştı kaç kere.10 milyon takipçili sayfa anca bu kadar etkisiz kullanılabilirdi.Barcelona Türkiye hesabini Türkiyeden baska kimse takip ediyor mu ki? Kime reklam yapiyorsun kardesim
Yarin yeterince reklam yaptirirlar zatenBarcelona'nın anasayfası da paylaştı kaç kere.10 milyon takipçili sayfa anca bu kadar etkisiz kullanılabilirdi.
Yarin yeterince reklam yaptirirlar zaten