⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Skor çok güzel hiç şüphesiz.
Ancak tekrar anlıyoruz ki;
Bu takımda aklı olan aklıyla oynayan hiç adam yok, kondisyon yok, yetenek zaten hiç yok.

Umutlanmayın diye söylüyorum, bugün Barça karşısında aklını kullanan biraz yetenekli bir orta Avrupa takımı galip gelirdi.

Yine de tebrikler aslanım.

Bugün Barça karşısında galibiyete oynayan herhangi bir takım -bizim seviyelerimizde ki- 3-4 yerdi bence.

1646949684635.webp

Tebrikler hocam.

Şu takıma orta saha alınmaması tam bir skandal. Şu maçta eğer topu ayağında tutabilecek, soğukkanlı ve vasat üstü saha görüşüne sahip birisi olsa belki kazanabilirdik.

Skor çok güzel hiç şüphesiz.
Ancak tekrar anlıyoruz ki;
Bu takımda aklı olan aklıyla oynayan hiç adam yok, kondisyon yok, yetenek zaten hiç yok.

Umutlanmayın diye söylüyorum, bugün Barça karşısında aklını kullanan biraz yetenekli bir orta Avrupa takımı galip gelirdi.

Yine de tebrikler aslanım.

Katiliyorum. Bize de 2 oyuncu olsa daha teknik/zeki gercekten cok farkli bir oyun oynardik ve kazanirdik diye dusunuyorum. Son tercihler yine kotu/aceleceydi... Ama bu kalitede iyi mucadele ettigimiz gercegini belirtmek gerekiyor.

Helal olsun ne diyim?

Kontra hücumlarda becerikli olabilseydik alırdık bu maçı.

Marsilya maçında, Lazio maçında hangi takım sahadaysa bugünde o oyun vardı. Hatta daha azimliydi. 2.5 aydır “ama uefadan lider çıktık” diye kafamızı ütüleyen Terimtaparlar umarım kerametin Terim’den olmadığını anlamıştır. Bu oyuncular net olarak maç seçiyor. Öyle böyle değil ama.

Marcao ve Nelson muazzam oynadı. PvA efsane savunma yaptı. Taylan ve Berkan yine en aksayan isimlerdi ama özellikle maç başında çok iyidilet. Kerem-Soso-Babel ilk yarının sonuna doğru ve 50’den sonra geriye hiç gelmemeye başladılar ki Barca’nın en tehlike yarattığı dakikalardı. Ayrıca Kerem’in ne kadar beceriksiz olduğunu birkez daha gördük. Düzgün pas yapabilme kabiliyetine sahip olsa bu maçı kazanabilirdik.

Sonuç olarak fenerli ve beşiktaşlıların sinirden kendini öptüğü bir maç oldu. Tek umutları buydu biri lizbon’a falan madara oldu, diğeri slavia prag’a…

Geri
Üst Alt