⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Herkes soruyor Avrupada böyle Türkiyede niye rezaletiz diye.

Aslinda cevap belli. Durum kadro kalitesi ve beklentiden ibaret. Bu kadro defansi iyi yapip underdog pozisyondayken sapkadan tavsan cikartabiliyor. Ama Turkiyede biz ister istemez her mac favori görünüyoruz buyuk camia oldugumuz sebebiyle ve kadrodan inisiyatif bekleniliyor. Lâkin bu kadro bunu beceremiyor.

bu takım geride pas yapma ve topa sahip olma sevdası yüzünden tepe taklak aşağı gitti bu iyice belli oldu. topu rakibe verip geride sağlam durduğumuzda neredeyde her takıma karşı istediğimiz skoru aldık.
skor üreten oyuncu sayisi cok az bizde. gol atamiyoruz. hücumda etkisiz olmamiza ragmen %70-80 topla fln oynamaya calisiyoruz. bunu yapmasak ligde en kötü 3.sirada olurduk simdi. dandirik goller yedik hep

He ya 10 tane yerdik.. çok zor diyeceğin tek top depayin sutuydu o da ebesininkinden vurdu onu doluyken.. Pena iyiydi elbet ama "kaleci iyi olmasa fark yerdik "tam bir saçmalık olmuş bugün Berkan ve Taylan adlı 2 takoza rağmen savunma oyuncuları komple mükemmel top oynadı..
Nou campta sut yemeden dönmeyi mi bekliyordun ?
Ben 10 mu yeriz dedim? Nou Camp'ta oynuyorsun, rakip eski günlerine dönmeye çalışıyor. Son haftalarda 3-4 gollü galibiyetler almış. Bizimkilerin durumu da ortada. İlk yarıdan yenecek bir gol ile 3-4 gol yiyebilirdik demek istedim. Hiç de zorlama şutlar değildi Depay'ın şutları. Hem frikik hem de sağına çekip vurduğu şutu çok iyi çıkardı. Takımın güvenini üst seviyeye çıkardı kaleci ilk yarıda.

Takımın lig deki oyun anlayışı ve Uefa’daki oyun anlayışı arasında ciddi farklar var orta sahamız çok defansif ofansif ve yeterli kalite olmadığı içinligde bu haldeyiz yoksa oyuncuların maç seçtiğini düşünmüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligde her mac boyle oynamaliyiz. Rakip kim olursa olsun. Kadro buna cok musait. Bu sistemle oynarsak cok az mac kaybederiz. O sacma possession olaylari filan bos isler. Birak karsi takim ugrassin. Sen bir iki pozisyon ile fisi cek. Alan kapatmada filan baya iyi takim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt