⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Bu takım kontra oynar. Başka bir sistem de pert oluyor. Adamların hem sağında hem de solunda yürüyerek adam geçen elemanları var. Kalecimiz iyi olmasa fark yerdik ilk yarıdan.
Maçı izleyip öyle yorum yapsaydın keşke… ilk yarı 2 tane gol tehlikeleri oldu adamların. Biri depay’ın frikik pozisyonu, diğeri ilk yarının son dakikalarında depay’ın ceza sahasına girmeden çaprazdan vuruşu. Sanki sağlı sollu geldiler, her dakika pozisyon buldular gibi yorum yapmanın alemi yok. Uzaktan iki şut hariç tehlike bile yaratamadılar. Sağlı sollu denediler ama defans 4’lüsü hepsinde araya girdi

1646950835811.webp

Kesinlikle katılmıyorum. Barça rezalet oynadı. Ayağında 30 saniye, tekrar ediyorum 30 saniye top tutamayan kaç tane Avrupa takımı kaldı ona da bakmak lazım. Top sadece benim ayağımdan çıksın diye gelişigüzel vurup tenis topu gibi geri döneceğini bilemeyen kaç tane futbolcu var onu da araştırmak lazım.
Tekrar ediyorum inanılmaz bir skor oldu çok da sevindim. Ama 40 yıllık futbol seyircisi olarak bu kadar akilsiz ve yeteneksiz bir kadro görmedim ben kusura bakma.
Yok o konuda haklısın zaten. Ben farklı bi noktadan yaklaştım. Kadro inanılmaz kötü ona sözüm yok

Yalnız maç bayınca o kadar sıkmışım ki kendimi maç sonu ertemin laflar gözlerimi doldurdu. Kendime sövdüm sıvacı ertemin sözleri etkilediği için

Şaka Maka turu geçersek adamın sözleri efsane olarak tarihe yazılır yalnız biz nazar deydi değecek diye söylendik adama ama sonuçta maçı yaşayarak anlatan eski nesil spikerlerden birisidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci maça da kontrollü başlarız, torrente güveniyorum deli dana gibi saldırmaz, taraftar desteğiyle 1 gol de bulursak var ya off

bu devirde 60m ne ya felixe veriyorlar tek basina 100

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelsson 30 milyon euro
Kerem 40 milyon Euro
Marcao 50 milyon euro

Toplam 120 milyon Euro normalde Ajax, PSV, porto ya da Benfica falan olsaydık bu satışları çok rahat yapardık, Burak Elmas'ın dediği gibi Türkiye'nin ilk borçsuz takımı olurduk.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şaka Maka turu geçersek adamın sözleri efsane olarak tarihe yazılır yalnız biz nazar deydi değecek diye söylendik adama ama sonuçta maçı yaşayarak anlatan eski nesil spikerlerden birisidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyaz futbol saygınlığını azaltsada kesinlikle çok iyi bir spiker

Geri
Üst Alt