Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Tur aslanın kuyruğunda resmen. Açıkçası lazio maçında attığımız gibi bir gol lazım. Umarım oyuncular ve taraftar takımı sabote etmez. Gevşeklik kaldıracak maç değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şımardı değil debu Nihat Kırmızı'nın açıklamaları çok komik ya kendisi Albayrak tarzı yöneticilerden herhalde bu arada Metin Öztürk'ün listesindeydi aslında kendisi.no name yoneticiler ne sacma sapan simardi yahu
Evet çıktıBugün takim antremana ciktimi?
Galatasaray sayesinde Pr yaptın başkanım bir zahmet stadın şu yaya yollarını ve yollarını da yapın artık.
Yok ben bu Kirmizi ozelinde butun tomurcuklanan yoneticiler icin soylemistim. Isitan Gun de konusmus, dun antreman yaptik diyen arkadas vs. Sonuclar gelmeye baslayinca yoneticiler konusur, buna alistik. Fakat bunlar "kendilerince" sansasyonel aciklamar yapip takima artan ilgi ile birlikte unlenmek istiyorlar, buna sinir oluyorum. Kura cekildiginde sansimiz %51'mis de, simdi %60 olmus, aciklamaya bak. Nerden baksan tutarsiz, nerden baksan ahmakca.Şımardı değil debu Nihat Kırmızı'nın açıklamaları çok komik ya kendisi Albayrak tarzı yöneticilerden herhalde bu arada Metin Öztürk'ün listesindeydi aslında kendisi.
İlk maç öncesi karşı taraftan sempatik içerikler geliyordu. İş ciddiye binince durumlar değişti galiba.
barcelona hagiyi paylasıp duruyor gıcıklık yapar gibi fena gt olacaklar

şimdi exenmi alacaz bu maç için yaw.![]()