⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Ilk dakikalarda karambole bir poziyonda top Muhammedin onunde kalir. Pique son adamdan Muhammedi indirir kirmizi kart gorur ve kazanilan penaltiyi Babel gole cevirirse eleyebiliriz gercekten

1647410877483.webp

kaynayan kazan tabirini ilk kez duyuyorum :oops:

Nedense rahat olamıyorum neticede rakibimiz Barcelona adamlar ciddiye alırsa aramızdaki seviye farkı ciddi ... 3-4 yesek de moral bozmamak lazım bu kadar eleştirildiğimiz bir çok olumsuzluk yaşadığımız sezonda olumlu şeylere bakmaya çalışalım... Kötü halde olsak bile deplasmanda Barcelona dahil gol yemeyerek Avrupa da istatistik paylaşılan tüm mecralarda adımız geçti bu önemli bir husus iki stoperimiz şu anda ciddi olarak takip ediliyor yine bir çok kulüp Kerem'i Avrupa da oynadığımız maçlar sayesinde tanıdı ...

Nihat Kırmızıyı susturmalıyız acilen. Şu anda bile tür şansımız %20-25 civarı bence

Icimizden gececekler T.M. Reis
Açıkçası çok iyi oyunla bizi yenmelerinden rahatsız olmam. Şöyle ki daha 5. Dakikadan yenileceğimizi anlasak oyunla yenilsek üzülmem.

Ama 70-80 dakika boyunca bayağı baskı görüp son dakikalarda gol yiyip elenmeyi kaldıramam. Böyle durumlarda da şanssızlık işte vs deniyor ya o durum berbat durum. Tam tersi aslında o dakikaya kadar gol yemememiz bizim için şans.

Barça maç önü idmanını Vodafone'da yapsın, BJKlılar biraz da olsa teselli olsunlar. Severler büyük takım idmanı izlemeyi.

Bunların çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten sezon başı belirli bir kombine satılmıştı sonra 6 maçlık bir pakette satıldı ki 27 000 adet satıldı sponsorlara biletleri de çıkardığımızda zaten elde satılabilecek 3000-5000adet bir şey kalıyor yani alamayanların alamaması çok normal. 1700 adet bilette Barca2ya verilmiş.

Bilet mevzusu 1:02:30

amma heyecan yaptim.. sakin kalayim diyorum olmuyor isime konsantre olamyorum su anda youtube da attigimiz gollerin tribünden cekilmis olanlarini izliyorum mesela fena gaza geldim

Geri
Üst Alt