⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

en cok gol atan takim turu alir derim ben
2975.jpg

Yok mu bu maçı ücretsiz, şifresiz yayınlayacak bir Allah'ın Türk kanalı. Azeriler kadar bile olmadık. Ulan ne paragöz adamlarmışsınız. Bir tarafta maç biletleri kara borsaya düşer, diğer tarafta her maç bir kanalda yayınlanır. İlla exen tv'mi alacağız kardeşim? Yok mu şu maçta tek maçlık exen tv üyeliği internet üzerinden pc'den izleyelim maçı? Geçen Azeri kanalında izlerken donup duruyordu yayın. İzleyip izleyeceğime bin pişman oldum. Tek maçlık exen tv satın alalım, doğru düzgün bir yayınla evimizde izleyelim en azından.

Barçalılar geldi mi bilmiyorum,böyle bi karşılama lazım ,bizim bu gece maçı kazanmamız lazım.bu gece gerekirse deprem gibi sallamalı kaldıkları oteli uyku muykuyu bırak korku hissetmeliler.bu gece barcelona maçı kaybetmeli bunu kabullendirmeliyiz.otelden maça gidene kadar konvoyla baskı kurulmalı,otobüslerini otel çıkışı stad girişinde durdurup sallandırmalıyız, bu adamlar gs yi elersek ülkeden çıkartmazlar korkusunu yaşadılar mı iş bitmiştir ALLAHIN izniyle.şaka yapmıyorum ciddi ciddi o düşünce oluşturulmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok mu bu maçı ücretsiz, şifresiz yayınlayacak bir Allah'ın Türk kanalı. Azeriler kadar bile olmadık. Ulan ne paragöz adamlarmışsınız. Bir tarafta maç biletleri kara borsaya düşer, diğer tarafta her maç bir kanalda yayınlanır. İlla exen tv'mi alacağız kardeşim? Yok mu şu maçta tek maçlık exen tv üyeliği internet üzerinden pc'den izleyelim maçı? Geçen Azeri kanalında izlerken donup duruyordu yayın. İzleyip izleyeceğime bin pişman oldum. Tek maçlık exen tv satın alalım, doğru düzgün bir yayınla evimizde izleyelim en azından.
Netspor, Selçuksports bedava.

Acun'a para kazandırmaya hiç niyetim yok. -ki her Avrupa maçında yayında muhakkak bir sıkıntı oluyor.

Netspor, Selçuksports bedava.

Acun'a para kazandırmaya hiç niyetim yok. -ki her Avrupa maçında yayında muhakkak bir sıkıntı oluyor.
eyvallah üstat dediğin sportslara bir bakayım ama tek maçlık satın exen tv alabilirsem düzgün bir yayına 40-50 tl bir şey vermeye razıyım

Otellerinin önünde sabaha kadar gürültü yapmak lazım, uykusuz kalsınlar

Gürültü yetmez gürültü kızdırır bazen ters tepebilir,bunların can kokrusu yaşaması lazım.bu adamlara havalimanından giriş yapıldığı anda can korkusu yaşatmalısın.bu gece bu iş bitmeli maçı bize canımızdan daha önemli değil korkusuyla vermeliler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tek ay iptal edilebilir paket 59tl sanırım

Geri
Üst Alt