Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Koreografi çalışması mı varmış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koreografi çalışması mı varmış?
hadi inşallahSadece pankarttır belki renktaş.
en cok gol atan takim turu alir derim ben
Netspor, Selçuksports bedava.Yok mu bu maçı ücretsiz, şifresiz yayınlayacak bir Allah'ın Türk kanalı. Azeriler kadar bile olmadık. Ulan ne paragöz adamlarmışsınız. Bir tarafta maç biletleri kara borsaya düşer, diğer tarafta her maç bir kanalda yayınlanır. İlla exen tv'mi alacağız kardeşim? Yok mu şu maçta tek maçlık exen tv üyeliği internet üzerinden pc'den izleyelim maçı? Geçen Azeri kanalında izlerken donup duruyordu yayın. İzleyip izleyeceğime bin pişman oldum. Tek maçlık exen tv satın alalım, doğru düzgün bir yayınla evimizde izleyelim en azından.
Otellerinin önünde sabaha kadar gürültü yapmak lazım, uykusuz kalsınlarUla niye yoğun önlem alınıyor ,emniyetle anlaşılsaydı bişey yapmayacaz sadece ciddi korkutacaz ki korkudan bizi elemeyi düşünmesinler diye.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eyvallah üstat dediğin sportslara bir bakayım ama tek maçlık satın exen tv alabilirsem düzgün bir yayına 40-50 tl bir şey vermeye razıyımNetspor, Selçuksports bedava.
Acun'a para kazandırmaya hiç niyetim yok. -ki her Avrupa maçında yayında muhakkak bir sıkıntı oluyor.
Otellerinin önünde sabaha kadar gürültü yapmak lazım, uykusuz kalsınlar![]()
tek ay iptal edilebilir paket 59tl sanırımYok mu bu maçı ücretsiz, şifresiz yayınlayacak bir Allah'ın Türk kanalı. Azeriler kadar bile olmadık. Ulan ne paragöz adamlarmışsınız. Bir tarafta maç biletleri kara borsaya düşer, diğer tarafta her maç bir kanalda yayınlanır. İlla exen tv'mi alacağız kardeşim? Yok mu şu maçta tek maçlık exen tv üyeliği internet üzerinden pc'den izleyelim maçı? Geçen Azeri kanalında izlerken donup duruyordu yayın. İzleyip izleyeceğime bin pişman oldum. Tek maçlık exen tv satın alalım, doğru düzgün bir yayınla evimizde izleyelim en azından.
Tamam bu bilgi iyi oldu 1 aylık exen tv alabilirim ama Barcelona'yı elemek şartıyla o zaman finale kadar gideriz zatentek ay iptal edilebilir paket 59tl sanırım
diğer CL ve AL maçları da var onları da izlersinTamam bu bilgi iyi oldu 1 aylık exen tv alabilirim ama Barcelona'yı elemek şartıyla o zaman finale kadar gideriz zatenStatında kupa kaldırdık bir de televizyonunda kupa kaldırırız hem de Avrupa Kupasını