Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.252
- 5.238
Leeds v2 bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi bu ne ya.Haftada 1 doping niyetine izlerim bunu. Her izlediğimde aynı üşüme gelir müthiş gerçekten
Kucaklayan mı yoksa kucaklanan tarafta mı yer almak isterdin?Bu maç herkes kucağına 1 kişi alıp, 104b kişi ile oynanmalı
Iki koltuk genişliğinde olduğum için kucaklayan olurdumKucaklayan mı yoksa kucaklanan tarafta mı yer almak isterdin?

Ya birisine gelen geçen vurdu öbürü köy takımlarına yenilmekten bir hoş oldu hiç dikkate almaya gerek bile yokHeriflerin puan biraktigi mac istatistiklerine bakiyorum. Espanyol, granada, sevilla, osasuna, betis. Hepsinde bizde oldugu kdr topa sahipler ve rakibi sindirmis gorunuyorlar.
Aynisini biz yapinca elestirenler var sozlukte lan. Açık oynayıp, baskı kurup, hucum futbolu oynayacagimizi dusunen beyni soguklar goruyorum sfsfzh.
Kimle oynadiklarinin farkinda dgller sanirim. Bu kdr gerceklerden kopuk olmak bu ulkenin en buyuk sorunlarindan biri. Her alanda var bu durum. En son bu ayarda bi takimdan deplasmanda beraberlik cikardigimiz maç ilk terim donemiydi galiba.