⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Arkadaşlar bu maç için fazla bileti olan varsa özelden benimle iletişime geçsin, 1 tane bilet satın almak istiyorum. 6. veya 7. kategori tercihim. Bir an önce maç biletini almam lazım ki Ankara'dan İstanbul'a gidiş dönüş işini ayarlayacağım. Normal bilet satışları Pazartesi günü satışa çıkacak sanırım. O zamana kadar beklemek istemiyorum.

Taraftara cok is dusuyor ayni Marseille ve Rize maclarinda oldugu gibi. Full destek

Heriflerin puan biraktigi mac istatistiklerine bakiyorum. Espanyol, granada, sevilla, osasuna, betis. Hepsinde bizde oldugu kdr topa sahipler ve rakibi sindirmis gorunuyorlar.

Aynisini biz yapinca elestirenler var sozlukte lan. Açık oynayıp, baskı kurup, hucum futbolu oynayacagimizi dusunen beyni soguklar goruyorum sfsfzh. :asd:

Kimle oynadiklarinin farkinda dgller sanirim. Bu kdr gerceklerden kopuk olmak bu ulkenin en buyuk sorunlarindan biri. Her alanda var bu durum. En son bu ayarda bi takimdan deplasmanda beraberlik cikardigimiz maç ilk terim donemiydi galiba.

Heriflerin puan biraktigi mac istatistiklerine bakiyorum. Espanyol, granada, sevilla, osasuna, betis. Hepsinde bizde oldugu kdr topa sahipler ve rakibi sindirmis gorunuyorlar.

Aynisini biz yapinca elestirenler var sozlukte lan. Açık oynayıp, baskı kurup, hucum futbolu oynayacagimizi dusunen beyni soguklar goruyorum sfsfzh. :asd:

Kimle oynadiklarinin farkinda dgller sanirim. Bu kdr gerceklerden kopuk olmak bu ulkenin en buyuk sorunlarindan biri. Her alanda var bu durum. En son bu ayarda bi takimdan deplasmanda beraberlik cikardigimiz maç ilk terim donemiydi galiba.
Ya birisine gelen geçen vurdu öbürü köy takımlarına yenilmekten bir hoş oldu hiç dikkate almaya gerek bile yok

images

Geri
Üst Alt