⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

:D
tumblr_oox1vflRnL1ujmvy2o1_500.jpg

R.madrid macinda yanlis hatirlamiyorsam 3.0 yenilmistik icerde 3-2kazandik.O maca gore cok cok avantajli durumdayiz

çeşitli dakikalarda sahaya konfetiler atıp maçın soğuması sağlanmalı denizli style

Napoli ve Benfica maçlarının özetlerini şimdi izledim. Savunmaya çekilip karşı atağa çıkan takımlar kazanmış. Taktik aynı olmalı. Zaten mecburen öyle olacak. İnancım tam.

Napoli ve Benfica maçlarının özetlerini şimdi izledim. Savunmaya çekilip karşı atağa çıkan takımlar kazanmış. Taktik aynı olmalı. Zaten mecburen öyle olacak. İnancım tam.
Denk değiliz, böyle oynamamız lazım. Haddimizi aşarsak geride boşluk veririz. Aşmadan oynarsak elbet pozisyon yakalarız

Penaltılara kalalım da bizim topçular malum... Gomis'inden Mohasına hepsi yani bir acaba bırakıyor. Tercihim son dk golünü atmak. S04 gibi. Golle bitirip turu geçmek. 🙄 Ama yine de zor maç. Böyle hani keskin bir şey de demek istemiyorum. Ev sahibi olmamız çok güzel bir avantaj. 1-0 olsun bizim olsun maçı resmen.

Penaltılara kalalım da bizim topçular malum... Gomis'inden Mohasına hepsi yani bir acaba bırakıyor. Tercihim son dk golünü atmak. S04 gibi. Golle bitirip turu geçmek. 🙄 Ama yine de zor maç. Böyle hani keskin bir şey de demek istemiyorum. Ev sahibi olmamız çok güzel bir avantaj. 1-0 olsun bizim olsun maçı resmen.
çiğdemim rahat ol

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçtaki atmosferde harikaydı

Geri
Üst Alt