⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Bol sakatlık diliyorum. Pedri başta, 1-2 isime çizgi atılır umarım.
beddua sahibini bulur derler renktaş.biz bişey dileyeceksek en güzeli hedefimizi dilemek olsun.ben mesela derim uefayı uefa süper kupayı ligtede artık şampiyonluk ve ilk 3 imkansız diye enazından 4 veya 5. lik olsun diliyorum.haa şike soruşturması gene çıkarda ordan bu defa şampiyonluk bize sıralamadan dolayı düşerse ballı kaymak olur derim :)

bunları elersek takıma inanılmaz bir özgüven gelir ve kupayı almak o saatten sonra çok gerçekçi bir hedef olur
bir de şampiyona cl direkt katılım bileti de veriyorlar. olası oyuncu satışlarıyla vs inanılmaz bir maddi ferahlık da yaşayabiliriz sezon sonu

Pedriyi iyi kesti torrent yalnız.
Öyle ama bir pozisyonda iyi slalom attı. Etkisiz olduğu maçta bile eyvah dedirtti. Adama bir süre sonra aynı işi yapmaya başladı, sürekli çizgiye inip kesti, ama Pedri'nin repertuar daha geniş bence. Alıp kaleye yüzünü dönünce çok fazla tedirgin etti. 3 kilit pası vardı sanırım.

bunları elersek takıma inanılmaz bir özgüven gelir ve kupayı almak o saatten sonra çok gerçekçi bir hedef olur
bir de şampiyona cl direkt katılım bileti de veriyorlar. olası oyuncu satışlarıyla vs inanılmaz bir maddi ferahlık da yaşayabiliriz sezon sonu
uefadan güzel para alırız,ayrıca uefa süper kupasından katılım ve kazanırsak para alırız ,cl ye direkt geçişten temiz para kaldırırız,kombinesidir storesidir sponsorudur, bazı oyuncularımızın en üst limitten satışıdır felan derken deli para kaldırılır.

Hayali bırakalım da barça yi eleyelim. Sonrasına sonra bakarız. Bu takım sene başından beri bir öyle bir böyle. Noucamp da berabere kalmamız yanıltmasın her an herşeyi yaşayabilecek değişik bir ortam var takımda. Ama gsmobil uygulamasına atılan videolardan anladığım kadarıyla bir havaya girilmiş. Bu güzel. Şimdi barcayi 52 bin kişinin gücüyle yenme vakti.

GscimbomMobile

Zeminin kotulesmesinden endise edenleri anlamiyorum. Rakip Barca farkindayiz umarim. Zeminin kotu olmasi en cok onlarin oyununa balta vurur. Bizim kazma orta sahanin degil.

Kesinlikle.

Olasi bir Barcelona zaferinin karsiligi yoktur su an, bana kalirsa sahaya traktör falan sürsünler. Zaten lig icin bir hedefimiz kalmadi zemin bozulursa da bozulsun.

Hayali bırakalım da barça yi eleyelim. Sonrasına sonra bakarız. Bu takım sene başından beri bir öyle bir böyle. Noucamp da berabere kalmamız yanıltmasın her an herşeyi yaşayabilecek değişik bir ortam var takımda. Ama gsmobil uygulamasına atılan videolardan anladığım kadarıyla bir havaya girilmiş. Bu güzel. Şimdi barcayi 52 bin kişinin gücüyle yenme vakti.

GscimbomMobile
asıl hava barcayı elemek kısmet olursa o zaman gerçekleşir.dinamikler tümüyle devreye girer ,gs içinde birbirini yiyenler bile kenetleniyor bianda,herkes sinerjiye dahil oluyor,yani sanki ruhani bi güç oluşuyor ve gs talip olmaktan sahip olma moduna giriyor.çok acayip bi durum ,anlatsan anlatılmaz insanlar inanmaz ama oluyor işte

Sokim Beşiktaş'a, bu maç çok kıymetli.

Bugünden itibaren bunaltıcı şekilde barca oyuncularına sosyal medyalarından baskı yapmamız lazım,İstanbula geldikleri gün uçaktan indiklerinden itibaren rahtsız edilmeliler,otelde uyutulmamalılar xavide dahil , manuya zamanında yaptığımızın kat kat daha büyüğünü yapmalıyız.barca istanbula ayak bastığı dakikada kaybetmeli maçı.hatta iniş yapıldığında kaptan pilot mu yoksa güvenliklerini sağlayacak ekip amiri mi bilemem ,can güvenliğiniz garanti değil,dikkatli davranın burası diğer ülkelere benzemez taraftarlar çok saldırgandır felan deyip ürkütmeli.gerçektende taraftar öyledir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Havaalaninda welcome to hell pankarti tutan taraftar olmali aga. No way out no way out diye tempo tutulmali

Barcelona bizim maçtan 3 gün sonra Real Madrid ile oynayacak. Belki o maç için rotasyon yapabilirler.

Geri
Üst Alt