⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Bu tur maclarda ınanmak cok onemlı sadece taktıkle olmaz barcelona dan korkmuyorum acıkcası onemlı olan butunlesmek gun butunlesme gunu bu macı alırsak 2.uefa avrupa lıgını de alırız Allah ın ıznıyle

@Melih Akan

BmNqIf3IgAAPKq5

Bence ülke olarak bitik olduğumuz için uzun zaman sonra bir butunlesme hissediyorum normalde bizden nefret eden adamlar bile inş yenersiniz modunda bu akşam tek şansımız sinerji o da oluşacak bence erken gol yemeyelim yeter.

Bence ülke olarak bitik olduğumuz için uzun zaman sonra bir butunlesme hissediyorum normalde bizden nefret eden adamlar bile inş yenersiniz modunda bu akşam tek şansımız sinerji o da oluşacak bence erken gol yemeyelim yeter.
1647496621243.webp

1647496635410.webp

1647496650750.webp
1647496665369.webp

Alex ve Erol iyi kudurmus

grup aşamasında psg ve real le oynadık.hıyarlar en son ne zaman oynamış bu takımlarla.

biz psg den toplamda 6 yedik herifler slavia dan 6 yediler.diğeri sportingten sayamadığım kadar yedi.en büyük başarıları bayern ile karşılaşmak kargaların mesela son yıllarda.

Simdiye kadar gruplar ve ilk macta hic geriye dusmedik, hic gol atmak zorunda olmadik. Isin sirri tamamen bunda sakli. Hala barca agir favori evet ama ne yapip edip gol yememeliyiz. Gol atmak zorunda kalmayalim su takima. Sabaha kadar oynansa 0 0 bitecek bir maca ihtiyacimiz var.

Geri
Üst Alt