Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş uzatmaya kalırsa Barcelonayı daha avantajlı görüyorum. Mohammed çıkınca Gomis onun kadar pres yapamaz. Orta sahamız da çok düşer yedekten gelecek kimse de yok. En mantıklısı 3lü defansa geçmek olur. Umarım iş oraya kalmadan 90 dkda tur atlarız
tek maca göre konusuyosunuz. önceki girdiği tüm maçlarda da pozitif etki yaratmıştı. o gün bir tuhaflık vardı gomiste.Mostafa bence 90 dakikayı bile çıkarabilir, illa Gomis'i almak zorunda mıyız?Gomis 80'de vs girebilir.Bjk maçında eksik bırakmıştı bizi.
Galatasaray elemek için gol atmak zorunda ve gomis bu konuda daha başarılı, o yüzden 60'tan sonra mutlaka oyuna girmeliMostafa bence 90 dakikayı bile çıkarabilir, illa Gomis'i almak zorunda mıyız?Gomis 80'de vs girebilir.Bjk maçında eksik bırakmıştı bizi.
Varsa eş yada sevgilinin üzerine alMaçı nasıl izleyeceğim ya?
İlk maçı 5 günlük deneme ile izledim.
Herife bakla 35 e girecek benzeme ve 37 lik modricle tur geçiyor bize artistlik yapıyor beyin bedava.Real Madrid forumlarında da sığır mevcut. Entry ve profil resmi uyumsuzluğu bunun ispatı.
Ekli dosyayı görüntüle 153649
Mostafa 90 dk oynasın bencede. Hafta sonu cezalı zatenMostafa bence 90 dakikayı bile çıkarabilir, illa Gomis'i almak zorunda mıyız?Gomis 80'de vs girebilir.Bjk maçında eksik bırakmıştı bizi.
Barça'ya Koymayıncaİçim rahat etmiyor
sonuçta ofsayt olsada barça'ya yazmış birisitek maca göre konusuyosunuz. önceki girdiği tüm maçlarda da pozitif etki yaratmıştı. o gün bir tuhaflık vardı gomiste.
mastürbasyon yap geçerDeğişik bir sıkıntı var içimde.
Kendin gibi ergen mi sandın beni? Kaç yıl oldu sıvazlamayalı. Sıvazlatacak hatunlar buluyorum şükür.mastürbasyon yap geçer
mastürbasyon bir sanattır gökhtanKendin gibi ergen mi sandın beni? Kaç yıl oldu sıvazlamayalı. Sıvazlatacak hatunlar buluyorum şükür.