⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Aksama aslanlar gibi savasmani bekliyorum yine haydi Taylan

İş uzatmaya kalırsa Barcelonayı daha avantajlı görüyorum. Mohammed çıkınca Gomis onun kadar pres yapamaz. Orta sahamız da çok düşer yedekten gelecek kimse de yok. En mantıklısı 3lü defansa geçmek olur. Umarım iş oraya kalmadan 90 dkda tur atlarız

Mostafa bence 90 dakikayı bile çıkarabilir, illa Gomis'i almak zorunda mıyız?Gomis 80'de vs girebilir.Bjk maçında eksik bırakmıştı bizi.

Real Madrid forumlarında da sığır mevcut. Entry ve profil resmi uyumsuzluğu bunun ispatı.

2022-03-17.webp

İş uzatmaya kalırsa Barcelonayı daha avantajlı görüyorum. Mohammed çıkınca Gomis onun kadar pres yapamaz. Orta sahamız da çok düşer yedekten gelecek kimse de yok. En mantıklısı 3lü defansa geçmek olur. Umarım iş oraya kalmadan 90 dkda tur atlarız

Mostafa bence 90 dakikayı bile çıkarabilir, illa Gomis'i almak zorunda mıyız?Gomis 80'de vs girebilir.Bjk maçında eksik bırakmıştı bizi.
tek maca göre konusuyosunuz. önceki girdiği tüm maçlarda da pozitif etki yaratmıştı. o gün bir tuhaflık vardı gomiste.

Skoru tutabilirsek oyuncu degisikliklerinin cok geç yapilmasi taraftariyim. Oyuncu degistikce ezber bozuluyor. Giren çıkanı aratıyor

Erden Timur davet etmiş.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Hagi ve Popescu'nun Galatasaray taraftarı için çok önemli iki efsane isim olduğunu ifade ederken, "Bu maçın bizim için önemi büyük. Sponsorluğunu yaptığımız iki takımı, kendi adımızı taşıyan stadyumda ağırlıyoruz. Hagi ve Popescu, Galatasaray taraftarları için çok önemli iki isim, ben de o taraftarlardan biriyim. Spordan çok şey öğrendim. Sporun değerlerine ve birleştirici gücüne kalpten inanıyorum. 'Nef Stadyumu, içinde Ali Sami Yen ruhu' derken de amacımız bu ruhu daha da canlandırmak. Biz spora sadece sponsor olmadık; kalbimizi, yüreğimizi ve heyecanımızı koymaya çabalıyoruz" dedi.

Maç öncesi iki efsane oyuncuya Galatasaray - Barcelona maçında Nef ile birlikte aynı heyecanı paylaştıkları için birer teşekkür plaketi takdim edilecek.

Son düzenleme:
Değişik bir sıkıntı var içimde.

Geri
Üst Alt