⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Hayat her zaman arzularımızı ve beklentilerimizi karşılamıyor.

1647519905094.webp

@Emrah Duvar @Murat Yanut

Şimdi yandık.

IMG_6432.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Xavi dahil herkes Napoli ornegini veriyor ama Napoli 13. dakikada 2'lik olmus. Iki golde de geriye kosarken yakalanmislar. Ozellikle ilk gol cok sacma bir kontra, 3'e 3 pozisyon ve 3 adam da Traore'nin uzerinde. Daha dakika 8 ve Napoli yarinlar yokmus gibi cikmis. Ikinci golde bir uzun top ve yine yerlesemeyen savunmaya De Jong'un muthis plasesi. Umarim, "biz yine ayni seyi yapariz" rahatligiyla cikarlar cunku karsilarinda savunma guvenligini o kadar birakacak bir takim olmayacak.

Tahminim %85 Barca gecer turu, hatta %30-40 gibi bir ihtimalle 2 veya 3 fark olur. Ilk yari oyunu tutabilirsek, 50/50'ye getiririz, ondan sonra gecen her dakikada tur bize yaklasir. Taraftar ve futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapacaktir, biraz da sans yanimizda olursa bu geceyi tarihe yazariz.

bu kadar umutsuz olmayın.

yeter ki orta sahada basit top kayıpları ve fahiş bireysel mallıklar yapmayalım.

ilk yarı hele bi 0-0 bitsin.

bakın bakalım kimin dizleri titriyor...

İlk yarım saat yemezsek bi şeyler olabilir

Abartmayın o kadar. On sene önceki Barcelona yok karşımızda. Basit hatalar yapmaz ve topu doğru noktalarda Kerem'le buluşturursak eğer turu geçeriz.

Ne gaza geldim parçalarız diyorum, ne de tam tersi umutsuzum bizi parçalarlar demiyorum.

Temkinliyim ve umutluyum.

İnanmayan gelmesin beylerss parçalayacağız bunları bugün adım gibi eminim

Geri
Üst Alt