⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

bir yandan umarım West Ham sevilla'yı eler.
Olaki elersek Sevilla ihtimali yeşrne West Ham'ı tercih ederim. Frankfurt ve Rangers heralde elemeleri halinde kalan "daha rahat" kura olacaktır.

uzun zamandır bugün gibi uyanmamıştım , gözümü açmamla "sevicez seni barça" diye kalktım.
Bunu geçersek Sevilla mi geliyor birde. Bahtimizi seveyimm Ulan Rangers gelseydi. o itlere söyleyeceğim şeyler var

Bu maçla ilgili ilginç hislere sahibim.

Bize umut vermeyecektin GS.Kimsenin beklentisi yoktu, beklentiye soktun.Şimdi saatleri geçiremiyoruz.Gereğini yapmak zorundasınızz

DF758278-0BF4-4CB6-9180-B493C21C9EA4.webp

Pena
Boey
Nelss
Marc
Pva
Taylan
Berkan
Fegh
Babel
Kerem
Mohamed

çok zor, muhtemelen uel'in sahibiyle oynuyoruz. ilk yarıdan 3+ fark bekliyorum, deplasmandaki gibi rahat olamayız.
özellikle ilk maçtaki gibi kapanıp düzgün savunma yapıp kontradan bulduğumuz 1 golle maçı bitirip turlayacağımızı ve o gazla turnuvanın favorisi haline gelip kupayı sevilla'da alacağımızı düşünmüyorum.

çok zor, muhtemelen uel'in sahibiyle oynuyoruz. ilk yarıdan 3+ fark bekliyorum, deplasmandaki gibi rahat olamayız.
özellikle ilk maçtaki gibi kapanıp düzgün savunma yapıp kontradan bulduğumuz 1 golle maçı bitirip turlayacağımızı ve o gazla turnuvanın favorisi haline gelip kupayı sevilla'da alacağımızı düşünmüyorum.

Aynı fikirlere sahibim ama işte umut.

Akıllı oynarsak şans var. Bulduğumuzu atarsak burada oynanan Hollanda maçı gibi olabilir. Karşı takımda sahaya karakter yansıtan çok oyuncu yok.

Geri
Üst Alt