- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
69 u secmesinden belli nasıl bir top olduguAlex69 denen o çocuğu senin ananı ........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
69 u secmesinden belli nasıl bir top olduguAlex69 denen o çocuğu senin ananı ........
Bunu geçersek Sevilla mi geliyor birde. Bahtimizi seveyimm Ulan Rangers gelseydi. o itlere söyleyeceğim şeyler varbir yandan umarım West Ham sevilla'yı eler.
Olaki elersek Sevilla ihtimali yeşrne West Ham'ı tercih ederim. Frankfurt ve Rangers heralde elemeleri halinde kalan "daha rahat" kura olacaktır.
uzun zamandır bugün gibi uyanmamıştım , gözümü açmamla "sevicez seni barça" diye kalktım.
Bunu geçersek Sevilla mi geliyor birde. Bahtimizi seveyimm Ulan Rangers gelseydi. o itlere söyleyeceğim şeyler var
Gizli saklı yok ki. PC den konusanlari açtım telefondan gibi'yi açtım ikisi aynı anda çalışıyorNasıl? Özelden anlatsana
hayırSapsarı olsak daha iyi olmaz mi renkdas.
Pena
Boey
Nelss
Marc
Pva
Taylan
Berkan
Fegh
Babel
Kerem
Mohamed
arttırıyorum uefayı alırsak ,uefa süper kupası günü maç bitiminde alsındus falan alma bosver eger tur atlarsak haziranda alirsin
Galatasaray Jr'a tsk ederiz.
çok zor, muhtemelen uel'in sahibiyle oynuyoruz. ilk yarıdan 3+ fark bekliyorum, deplasmandaki gibi rahat olamayız.
özellikle ilk maçtaki gibi kapanıp düzgün savunma yapıp kontradan bulduğumuz 1 golle maçı bitirip turlayacağımızı ve o gazla turnuvanın favorisi haline gelip kupayı sevilla'da alacağımızı düşünmüyorum.