⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

tek içimin cız etmesi ikinci golde - Pena 1 kurtardı 2 kurtardı e ulan bir zahmet vurdurmasın defans boş kaleye yav...

ilk golde ben çoğu kişinin aksine çok basit ve beleş diyemem. Velet inanılmaz soğuk kanlı tuttu bana göre topu ayağında.

Her şeye rağmen teşekkürler Galatasaray - bu tur atlansa bambaşka şeyler hesaplardık ama bu bile bana göre çatır çatır başarıydı.

Böyle takimi elemek icin en az 3 oyuncu eksik, sag acik, 10 ve 6 no.
Ne olursa olsun, feg sakatsa morutani oynatirdim. Cica tam el freni, 10 Kisi kaliyoruz oynayinca.

2. Yarı özellikle orta sahada süngümüz düştü. Seneye umarım 2 3 bölgeye daha kaliteli isimler bulabilirler. Tüm takıma teknik ekibe teşekkür ederim kendi adıma güzel bir heyecandı..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Skora bakanlar aldanmasın, çok iyi mücadeleydi.
O kadar onurlu bir şekilde futbol kurallarına da uyarak ettik ki barcanın içindeki o çirkef, varoş, avam takım yönünü çıkardık.

Talihsiz, basit hatalı iki gol dışında bir şey yoktu.
Teşekkürler Domenec ve çocuklar. Başkalarını bilmem, benim için tarih yazdınız. :tbr::tbr::tbr::love::love::love:
Turda emeği olan Terime de saygılar tekrardan. Lig ne kadar kötü gitse de biz Avrupa takımı olduğumuzu yeniden gösterdik.

Barça, bir sonraki tur seni bu çifkef futbolun da kurtarmayacak.
Hak etmiyorsunuz da zaten. Rakibinize şimdiden bol başarılar diliyorum.

Ama o jordi alba nın ayağını eline verecek bir oyuncu yok muydu şu takımda

Elimizden geleni yaptık

Ama bir takım kararların alınması elzem artık

- Mesela Gomis ve Mostafa ile yeni sezona başlamak büyük hata olur

Kesinlikle iyi bir golcü almalıyız

- Yine orta sahanın önemini vurgulamaya gerek yok artık diye düşünüyorum zaten

- Babel ve Feghouli gibi bitik adamlara asla sabredilmemeli

Cica'dan bir şekilde kurtulmalıyız

Keza Morutan'ı kiralamamız lazım

Kısaca yeni sezona iyi yapılandırma ile başlamak lazım

Bu sefer doğru hamleleri yapalım

Yönetim adam akilli orta sahaya adam alsaydi cok farkli olabilirdi, sagolsunlar.

şaka maka berkan taylan cica ile barselona maçı oynadık... : ) üstelik bulguru gösterip taylana razı ettiler... gercekten bravo, emeği gecenleri kutluyorum

Berkan Taylan Cicaldau orta sahasıyla oynadık, ligde bile zorlanıyor bu üçlü.

Oyuncu kalitesi nasıl ortaya çıkıyor ama

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sosyal medya hesabi bu kadar kötü yönetilen bi biz variz. hic paylasim yok. reziller

Geri
Üst Alt