- 17 Ağustos 2009
- 44.195
- 33.309
- 3.448
Lincoln 2 tane güzel gol attı da hangi Fener'liye sorsan memnun değildir futbolundan muhtemelen.herifler 10 numara ve libero bulmakta her daim iyiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln 2 tane güzel gol attı da hangi Fener'liye sorsan memnun değildir futbolundan muhtemelen.herifler 10 numara ve libero bulmakta her daim iyiler
bu ne aga
10 tane oyuncu aliyorlarsa illa iclerinde 2 tanesi falan baya iyi cikiyor 8i cöpse.lincolnün 2 golü de çok güzel ama oyununa göre aldatıcı olabilir bu eleman.bugun rakip zayıf olsa da baya ekstra goller attı,beklenmedik şekilde.fbliler için bile süpriz olmustur
macı izlemedim de kart haksızmıs,bi de penaltıları verilmemiş adamların ilkyarı.fb zaten gecerdi turuBoyle kart mi olur lan. Ne mal hakem
tabiki bikaç oyuncu iyi cıkacaktır.lincolnun duran topları ve frirkikleri iyiydi benim bildiğim ama oyun olarak begenmiyolarki,bencede vasat oyunu10 tane oyuncu aliyorlarsa illa iclerinde 2 tanesi falan baya iyi cikiyor 8i cöpse.
Lincoln 2 tane güzel gol attı da hangi Fener'liye sorsan memnun değildir futbolundan muhtemelen.
Ben böyle topçu istemem takımda. 1 maçla adam mı övülür yav. Net olacak topçu dediğin. İlk dişli maçta yokları oynar Kiev örneğinde olduğu gibi.bizim çüküldao 2 gol atsın diye 1 sene kadar bekledik. fenerlilerin çıtası ne boyuttadır bilmiyorum da biz galatasaray'a böyle hareketli topa iyi vurup her duran topta tehlike yaratabilen bi 10 numara getirebilsek baya memnun olurdum.
alacagız inşallah.lincolnun topa vurması iyi falan ama bence vasat abi oyun olarak.aldatmasın rakipbizim çüküldao 2 gol atsın diye 1 sene kadar bekledik. fenerlilerin çıtası ne boyuttadır bilmiyorum da biz galatasaray'a böyle hareketli topa iyi vurup her duran topta tehlike yaratabilen bi 10 numara getirebilsek baya memnun olurdum.
Cicaldu daha sert beşiktaşa cakti golü ne var ki renkktasbizim çüküldao 2 gol atsın diye 1 sene kadar bekledik. fenerlilerin çıtası ne boyuttadır bilmiyorum da biz galatasaray'a böyle hareketli topa iyi vurup her duran topta tehlike yaratabilen bi 10 numara getirebilsek baya memnun olurdum.
alacagız inşallah.lincolnun topa vurması iyi falan ama bence vasat abi oyun olarak.aldatmasın rakip
senin takdirin,saygı duyarım.biz uzun zamandır uzaktan gollere hasretiz zatenoyunu filan izlemedim yav zaten, frikiğini gördüm, golünü yakaladım. şunlar bizim yıllardır özlem duyup bulamadığımız şeyler. sneijder'den beri gol atabilen orta sahamız yok yav nerdeyse. herifler 3.5'a almışlar 23 yaşındaki potansiyelli topçuyu, ben beğendim, daha iyisi bizim olsun.
Cicaldu daha sert beşiktaşa cakti golü ne var ki renkktas