- 3 Temmuz 2012
- 139.495
- 87.934
- 5.338
emre colak bile olamazBen bunu söylediğimde neler yazdılar burda. O arkadaşları sahneye davet ediyorum. 90 dakika oynadı birde bugün.. Şu zayıf rakibe karsi... Ama önemsemiyorum bazısı kuştu zaten. Neyse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre colak bile olamazBen bunu söylediğimde neler yazdılar burda. O arkadaşları sahneye davet ediyorum. 90 dakika oynadı birde bugün.. Şu zayıf rakibe karsi... Ama önemsemiyorum bazısı kuştu zaten. Neyse...
tudora da bir teşekkürü çok görmeyelimPeres müthiş kazık Tebrikler jesusa 5milyon kitlemis Tarsus idman yurdu ayarindaki takıma karşı bile olmuyor
Renktaş öyle izlemedim ben pek ama basın olsun burdaki bazı renktaşlar olsun abartınca bu maç dikkatli izledim cidden kötü yaniBen bunu söylediğimde neler yazdılar burda. O arkadaşları sahneye davet ediyorum. 90 dakika oynadı birde bugün.. Şu zayıf rakibe karsi... Ama önemsemiyorum bazısı kuştu zaten. Neyse...
Bir laf vardı. Komşunun tavuğu ele kaz görünür. Bu zihniyet tamda bizdeki bazı taraftarlara cuk diye oturuyoremre colak bile olamaz
Sanırım austuria wien. Bunlara çakarBir sonraki rakipleri kim bunların?
viyanaya gidiyoruz viyanayaİŞTE BU. Viyana bekle bizi
euro 2008viyana gidiyoruz viyanaya
viyana gidiyoruz viyanaya
viyanaya gidiyoruz viyanaya
bak burda ardayı en dikkatli inceleyenlerdenim.ardayı özel yapan oyun zekası ve tekniği şüphesiz.ama çok temposuz,hızlı değil,dikine delici bi oyun anlayısı yok ve patlama gucu yok.üstüne fiziğide yetersiz olunca bocalaması normal.ardadan iyi bi 10 değil ama ortasaha baglantısını iyi yapan iyi bi ofansif 8 olabilir.şu fbde işi çok zor.üstelik çalım yetenegi de kısıtlı,tamamen top saklayarak ve oyun zekasını o an tekniğiyle birleştirirse çalımı atıyor.onun dısında denemiyo,dikine gitmiyo.çünkü tarzı değil.@Sergen Zeren burda arda övüyordun gel bakalım 1m etmez
Bana da öyle geldi. Irfan çetesi ya bunak herifi yer yada arda baybay. Büyük olaylar çıkar bunlarda.fbdeki son macı