AL 22/23 B Grubu M:1 | Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev | MS | 8 Eylül

Attığı golü herhangi biri atardı zaten. Uzun taç seken top adamın ve kalenin önünde Serdar Dursun'da atardı onun dışında oyuna girdiğinden beri her topu ezdi, Berisha daha etkili olabilirdi Jesus böyle oynatacaksa.. Bunların forvet Pedro olur.
Kaval kemiğiyle vurdu, bir forvet için olabilecek en kötü vuruş stili.

3 gol kaçırıp yuhlanmasına bakar Bats'ın elde patlaması.

Olum bu kiev kanser eder adamı. Adamlar hücum etmemeye yemin etmisler
İçim daraldı ilk yarı izlemedim zaten 😄 İkinci yarı geriye düştüler diye biraz hareketlenir kafasında izleyeyim dedim, rakip biraz hareketlenince Fenerbahçe ne yapacağını şaşırıyor 🤦‍♂️ Boş boş her topu ileri atınca güzel futbol gibi görünüyor galiba, dediğim gibi iyi bir kontra takımı, zeki bir teknik direktör bu defans kurgusuna öyle bir patlar ki tarihe geçerler

Attığı golü herhangi biri atardı zaten. Uzun taç seken top adamın ve kalenin önünde Serdar Dursun'da atardı onun dışında oyuna girdiğinden beri her topu ezdi, Berisha daha etkili olabilirdi Jesus böyle oynatacaksa.. Bunların forvet Pedro olur.
burada kaçırmaz o kadar demek istedim.
İyi oyuncu, süper, ortalığı yıkar demedim.
Bu tarz topçu kötülemeleri genelde de ters tepiyor sebepsiz. .d.d
Çok da girmem bu işlere.
Kim olursa olsun çok da rakip olarak görmüyorum.
Dikkate aldığım tek ekip başakşehir.

Niye bu kadar sevindi bunlar. Sivas yenerdiki bu kievi olay ne

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".

Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Nerdeyse 10 senedir bisey olmuyor zaten?
Sorun ne simdi

Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Bu oynadığı futbolu begendin mi

gsc haklı işte, bi bok olmuyor bunlardan

Geri
Üst Alt