Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.619
- 6.947
- 1.248
Izlemez olaydım özeti. Bu spiker kim ya? Nasıl bir yalama bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fotograftan çok malzeme cıkar yakındaJorge Jesus maç sonu sahaya girdi ve Dinamo Kiev kalecisine "yere yat" dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 177571
Ondan iyisini aldık misircim
10 şutu bile yok fenerin ne istatistiğiJorge Jesus: "Lucescu'ya saygı duyuyorum ama ona bir tavsiye veriyim. Maçın istatistiklerine baksın. Maçı iyi analiz etmediğini düşünüyorum."
Aytaç çok da oynamadı ya. Ömer Bayram bile kaç tane asist yaptı duran toplardan biraz sert bombeli top kesiyor diye. Donk vardı gerçi onun da becerisi vardı bir yerde. Çalışmamak önemli etken tabi ama duran top kullanıcılarında da sorun var uzun süredir. Luyindama'ya, Mohamed'e falan kafa golü attıramadık doğru düzgün. Sergio Trabzon deplasmanında 90+5'te Gomis'in kafasına kondurdu mesela gol olsa 3 puanla çıkacaktık. O tarz bir korner hatırlamıyorum uzun zamandır.Valla Aytaç bile iyi duran top kullanıyor bence.
Çalışmıyorduk ya da klasik dışı yöntemler denemiyorduk bir de bizimkilerde gol atma özelliği de yoktu ne Marcao ne de Nelsson'da.
Akerim 3-5 tane atmalı bu sezon.
Daha çok faul yapan kim bilin bakalım .d
Ekli dosyayı görüntüle 177573
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi