AL 22/23 B Grubu M:2 | Rennes 2-2 Fenerbahçe | MS | 15 Eylül

benim analizim göre 3 sene sonra yine avrupada top 10dayiz bu kesin. o yüzden herkes puan kazansin ama bu sikeceler kazanmasin. vurdugun gol olsun rennes

Konudan bagimsiz olarak soylecek olursam. Rennes ... gibi şehir. Dost ziyaretine gittik, pisman olduk. Ziyaret edecek bir halt yok. Ve ya beni sarmadı. Bari stadyuma gidelim fenere karşı tarafimiz belli olsun, bir atki alayim dedim. Hanim 9 aylik cocukla ne isimiz var, baska zaman dedi. Sanki her ay geliyoruz da

Konudan bagimsiz olarak soylecek olursam. Rennes ... gibi şehir. Dost ziyaretine gittik, pisman olduk. Ziyaret edecek bir halt yok. Ve ya beni sarmadı. Bari stadyuma gidelim fenere karşı tarafimiz belli olsun, bir atki alayim dedim. Hanim 9 aylik cocukla ne isimiz var, baska zaman dedi. Sanki her ay geliyoruz da
Guleyerum haline katula katula
Bir sözünü geçiremedin karunaa

Rennes destekliyorum..

Ama küçükken de böyleydim ben..

Okuldaki öğretmenim bile Fransız hayranı olduğum için bana bir keresinde ceza verdi..

Yanılmıyorsam 94-95 sezonu Fenerbahçe cannes diye bir UEFA maçı vardı..Sınıfta öğretmene ben Cannes destekliyorum dediğimde bana ceza verdi..
Maç 4-0 bitti
Ertesi gün bana gene ceza verdi

Arkadaşlar sevmiyorum işte , ülke puanı vesaire vesaire de asla umrumda değil.
Fransız takımları Galatasaray’la oynamadığı müddetçe Fransız takımlarını desteklerim..

Trabzonspor, Başakşehir ve Sivas'a başarılar diliyorum. Diliyorum ki ülke puanına katkı sağlasınlar. Fb ve bjk'den gelecek ülke puanı ise hiç gelmesin daha iyi.

Şanlı Fransa'mızın güzide takımı Rennes'e başarılar...

Rennes destekliyorum..

Ama küçükken de böyleydim ben..

Okuldaki öğretmenim bile Fransız hayranı olduğum için bana bir keresinde ceza verdi..

Yanılmıyorsam 94-95 sezonu Fenerbahçe cannes diye bir UEFA maçı vardı..Sınıfta öğretmene ben Cannes destekliyorum dediğimde bana ceza verdi..
Maç 4-0 bitti
Ertesi gün bana gene ceza verdi

Arkadaşlar sevmiyorum işte , ülke puanı vesaire vesaire de asla umrumda değil.
Fransız takımları Galatasaray’la oynamadığı müddetçe Fransız takımlarını desteklerim..
ceza neydi 😄

konyaspordan sonra ikinci ciddi sinav

Sikeciler fena cosmus 3 atarız 4 atarız berabere bile olmaz diyenler,rakiplere kırmızı veren hakem götürecekler heralde bizim ligten

Geri
Üst Alt