Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Sana gore oyle.Rennesi Maymun gibi oynattilar objektif ol
Bana gore 1 akilli adami olsa 5-0 olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana gore oyle.Rennesi Maymun gibi oynattilar objektif ol
Rossi de gidervalla bize yaramayacak diye hissediyorum ahbap. muslera, nelsson, kamerun'u seçerse boey, torreira, mertens, seferovic. takımın çekirdeği gidiyor bizde. arjantin'de aguero, higuain bıraktığı için icardi'yi alırlar mı bilmiyorum. oliveira'yı 2 senedir almıyorlarmış.
fb'de ise şuayip ve valencia dışında kimse gitmiyor.
herif fransa'ya gözünü dikmiş kamerun'u bekletiyor. bizle işi olmaz gibiTurk yapamiyoz mu bunu yav. Turk milli takiminda oynamaknistiyorum diye iki instagram postu çözer
Fransaya mı heriflerde 300 tane futbolcu var 50 tanesi bek hangisini aşacakmış acaba.herif fransa'ya gözünü dikmiş kamerun'u bekletiyor. bizle işi olmaz gibi
canlarının fena yanacagı maclar gelecek.her maç kırmızı kart ve penaltı,rakip defans hatası işlemez.belki bugun son olmustur.baya hakedilmemiş 1 puan aldılarDefans arkasına atılan her top pozisyon olmuş
ilkyarıda 30.dk sonrası fb önde çok adamla basıyo gibi görünürken,rennes 3 defa aynı adamı kacırdı defans arkasına,ama topu tutamadı herif,burak yılmaz gibi topla gidemedi.bugunkü skor mucize.sadece ikinci yari rahat 5-0 olurdu.büyük aldanış bu maçlarDüşük tempoda topun arkasında durunca iyi oynuyor izlenimi veriyorlar fakat rakip biraz oyunu hızlandırınca arka taraf açılıyor Konya'da böyle oldu Adana maçında da burada da.
Traore iyi topçudur nasıl yapmış bu amatörlugu hayret