AL 22/23 B Grubu M:2 | Rennes 2-2 Fenerbahçe | MS | 15 Eylül

haftasonu barcelona ile oynuyacakları icin rotasyon kadro ile oynuyorlar

fb yedek falan denmiste,kaleci,defans komple oynuyo.hatta prensleri samuelde oynuyo.ferdi eksik orda.king ve batsuayi normal olarak 11.lincoln yerine pedro olsa king ve batsuayi ile 3 tane ayni tip oyuncu sahada olmus olacak.rossiyi adam yerine koymuyolar.irfancan son maclarda 11 hep.bir tek crespo ve arao yok.onlarda cok mu onemli tartışılır.
Crespo yararli olabiliyor. Araoyu hiç begenmiyorum

Gsc'nin övdüğü Rennes bok gibi takım bence. Aptalca aptal pres dışında ben bi numarasını göremedim. Arkada bu kadar geniş alan bırakıyor menerim halbuki.

bunu ıstıyom

Rennes kim yahu, PSG’de mi oynuyor. Hemen kıçları kalkmış Fransa’nın Sivassporuyla maç yapınca

fblileri bu dandik maç yerine terim belgeseli izlemeye davet ediyorum

rennes li topçular meşin yuvarlak ile dövüşüp kendi paslarına koşuyorlar

30.dk da maci actim.rennesde ayni herif 3 kere fb onde basar gibi gorunurken,defans arkasında topla bulustu bombos.tabi kontrol edemedi herif.burak yılmaz olsa ayni pozisyonda 3 tane atmisti.nasil bi sistemle oynuyo bu gerizekalilar anlamak zor.o defans arkasini değerlendirecek takimlar geldiginde gorecegiz ligde de,avrupada da

Konya hocası ve hakeme rağmen montella dışında bunların savunma arkasına top atan takım olmadı
Ki adanayi dogramasae hakem rezil.olacaklardi
Rennes hocası boş boş pas yerine savunma arkalarına 3 top atsa görecek zaten madeni

Rennes'de Traore on numara topçu. Ayak tertemiz, hızlı, güçlü, her türlü dikine oynuyor.

İyi bir takım 3 pasla Fener'in defansının arkasına rahat sarkar diyoruz da, Rennes iyi takım işte, yapamadılar. Bi kaleci görüyor forvetin yaptığı koşuyu orta sahada tık yok. Acaba yapması bu kadar mı zor? Ulan top orta sahadaki oyuncuya gelirken forvet veya kanatlar defansın arkasına koşu atacak, bombeli veya yerden defansın arkasına pas atılacak. Bu kadar mı zor bu futbol? Hagi mi lazım şu basit organizasyonu sağlamak için? Enteresan vala.

Rennes'de Traore on numara topçu. Ayak tertemiz, hızlı, güçlü, her türlü dikine oynuyor.

İyi bir takım 3 pasla Fener'in defansının arkasına rahat sarkar diyoruz da, Rennes iyi takım işte, yapamadılar. Bi kaleci görüyor forvetin yaptığı koşuyu orta sahada tık yok. Acaba yapması bu kadar mı zor? Ulan top orta sahadaki oyuncuya gelirken forvet veya kanatlar defansın arkasına koşu atacak, bombeli veya yerden defansın arkasına pas atılacak. Bu kadar mı zor bu futbol? Hagi mi lazım şu basit organizasyonu sağlamak için? Enteresan vala.
bızım macta gorecegiz

kerem 2 tane atar bunlara

Alanya cok kotu oynuyor, hic birsey yok. Hoca degisirse birseyler olur belki Alanya'da. Cok sanslilar, Konya ve ADS haric hep kek takimlarla oynadilar. ADS macindada hakem olmasa kazanamazlardi.
İyi ve geniş kadroları var ama eski agresif alanyadan eser yok farioli denen herif hala nasıl kovulmuyor çok ilginç takımı hergun rezil.ediyor
Şu kadroyu biraz düzgün hocaya verseler sikecilerden rahat puan alirdi

Yine de çöp bir grup bence. Bizim geçen yılki grubun yarı zorluğunda bile değil
O bizim şanssızlığımız. Fener'e normal AL grubu gelmiş işte. Ne çok kolay ne çok zor. Sociedad - Unitedlı, Arsenal - PSV'li ya da Betis - Romalı grup da gelebilirdi elbette ama bu grup kolay değil. Daha iki ay önce Fenerbahçe'yi eleyen Kiev yerden kalkmadan oynarsa, iki ay önce kazandıkları deplasmanda sadece zaman geçirmeye oynarsa her grup kolay gelir. Burası Avrupa. Burada oynamayana puan çok nadir var. Ludogorets Roma'yı yeniyorsa, Midtjylland Lazio'ya 5 atıyorsa, Ferencvaros Monaco'yu, Qarabağ Nantes'ı yeniyorsa kolay grup falan yoktur. Umarım eze eze geçerler turları. Hem lige konsantrasyonları azalır hem de ülke puanı yükselir ve ileride iki takımla CL gruplarında yer alırız. Erden Timur'un da dediği gibi 7. büyük lig oluruz 2-3 yıla inşallah.

basladı susalım

Geri
Üst Alt