- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.432
- 5.068
aga işte 2. maçta kaçırmayacaklarının garantisi var mıÇok fazla gol kaçırdılar o maçta yoksa farka gidecek maçtı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga işte 2. maçta kaçırmayacaklarının garantisi var mıÇok fazla gol kaçırdılar o maçta yoksa farka gidecek maçtı.
Birsey olmaz bu papaz dedenin son demleriadamlar penaltı falan sürekli maç kazanıyorlar, bu jesus başımıza iyice bela oldu malesef.
adamlar penaltı falan sürekli maç kazanıyorlar, bu jesus başımıza iyice bela oldu malesef.
Ben memnun olurdum kimse oyunlarına kötü demiyor, ilk yarı feneri beğendim ama ikinci yarı oyun sete döndüğünde fener pozisyon bulmakta zorlandı, gerçekten de sadece ön alan baskısıyla götürüyorlar oyun sıkıştığında ise imdatlarına penaltı yetişiyor. Her maç penaltı kazanamazsınSize tek soru. Biz bu puanda olsak ve bu oyunu oynasak kaç kişi memun olurdu?
tedirginim açıkçası. moral bozucu bir hal aldı artıkBirsey olmaz bu papaz dedenin son demleri
Bizim takimda kanatlarda ora sahada herseyi oturtsak cok rahat olacamda kayseri macini bekliyorum mitzo torreira 2 lisini bozmaz umarimtedirginim açıkçası. moral bozucu bir hal aldı artık
Oyun,kadro,td,başarıya açlık fevkaladenin fevkinde
Uefayıda alırlar bu gidişle
bizim bunlara karşı güven kırıcı bi yükselişe geçmemiz lazım artık. kazanma alışkanlığı ediniyorlar yavaş yavaşBizim takimda kanatlarda ora sahada herseyi oturtsak cok rahat olacamda kayseri macini bekliyorum mitzo torreira 2 lisini bozmaz umarim
Raad oladamlar penaltı falan sürekli maç kazanıyorlar, bu jesus başımıza iyice bela oldu malesef.