AL 22/23 B Grubu M:5 | Fenerbahçe 3-3 Rennes | MS | 27 Ekim

Arka taraf tarla Konya ovası sene başından beri mal lig takımları uzun oynayıp sağ beki sol beki olmayan kalas gibi ağır stoperi olan takımı bozmayı akıllılarına getirmeyip kendi kale önlerinde vatan mücadelesi verince haliyle her maç havalı galibiyetler aldı fener.Ligin ilk maçı Ümraniye 3 gol attı onur ayık ı erkem oyuna alsa 4 3 yenerlerdi.
Birde yerli hakem fenere yarıyor

Azicik vasat ustu bir rakip sahada olunca ve de hakemler olaganustu sekilde Fb'yi arkalamayinca dustukleri durum bu iste.

Altay yine yuhlanıyor hehehe

Güzel, güzelde ben Rennes’e güvenmiyorum. İlk maç 3-3 bitmişti di mi ? Hakkını vermeleri gerekiyor artık

garip taraftar grubu

daha 5 gün önce 90+'da feneri ipten alan altay nasıl ıslıklanır

be95d9487a5645a28033c9bb0e6fdbbc.jpg

Jesus adını tarihe yazdırıyor.

Herifler 20 yıl önce de böyleydi yok böyle bir kafa.

Fenerbahçe hala iştahlı. Bu özgüvenlerinin daha kırılmadığını gösteriyor. 0-4 olması lazım.

Bizim geçen sene içimizden geçtiler ligde ama Avrupa liginde hiçbir maçta 3 yemedik Barcelona bile ıkınarak 2 attı.

Golleri görmedim ama kesin önde savunma kurmasindan, savunmayi da ofsayt taktigini daha rahat yapayım diye 3 lemesinden dolayı yemiştir. Kafası çalışan bir td bu açığı kullanır en az 4 5 net pozisyona girer zaten. İzlerken deliriyorum

GscimbomMobile

kendimi bildim bileli duran topları iyi kullanıyor bunlar yaw acayip

Geri
Üst Alt