AL 22/23 B Grubu M:5 | Fenerbahçe 3-3 Rennes | MS | 27 Ekim

Rennesi skoru alınca geri çekildi
Sikeciler ise 2 tane duran top kazandı ,akan oyunda ise reziller
Sikecilerin oyun iyi değil kesinlikle.fakat birsekilde attıkları.en kötü sut bile.gol.oluyor bizimde 20 şutta anca 1 gol

neyse maçı gidişatı hoş olmasa da ben maçtan önce 1 puana razıydım. iş normal averaja kaldı. rennes 1 gol geride ama konferans'a kalmayı garantileyen larnaka'yı evlerinde farklı yenerler herhalde. kiev de malum putin tezahüratından dolayı fb'den fazla fark yemez diye ümit ediyorum.

tebrik ederim renktaş. bu postu gördüğümde döneceğinden emindim neredeyse
Normal şartlarda öyle olmalıydı renktaş

Rennes ikinci yarı resmen zıçtı sıvadı

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GSmize 10 kişiyken kötü diyenler 11kisi olup ikinci yarı rezalet olan Rennes'e baksın.

Şunu biz yapmazdık. Ama tabii bizim grupla asla kıyaslanmaz şu grup. Bir başarı değil. Hiç dişli rakip yoktu. Gelenlerden hakem tarafından ballı olmazlarsa son iki maçları kaldı bu mecrada.

AEK 3-3 Kiev böylelikle AEK 6 puanla konferans ligine gitmesi ve Kiev'in 0 puanla elenmesi kesinlemişti. Haftaya Rennes - AEK / Kiev - fener en çok averaj yapan lider çıkıyor.

Yiyordu diye bişey yok renktaşım yemedi işte üsyüne de 3 tane attı
Yav Rennes bom boş maçta bir sürü hata yaptı. Fener bu maç başarılı gibi bi hava oluşuyor da çok saçma kendi evinde 3.0 geriye düştü. 2. yarı duran top dışı atağı yok.

bizim okan da elindeki maclari verip dursun

jesus hic hata yapmadan devam ediyor

bu taktik ve anlayis ile türkiyede her takimi sahadan silerler

Su macta ilk yarıyı okan geride kapatsa yapacağı değişikliklerle maci 9-0 kaybederdi.

Fener için kötü oynuyor diyenleri hayretle izliyorum. Bazen objektif olmak gerekir. Adamlar sahanın heryerinde 2-3 kişiyle basıyor. Takım boyu çok kısa. Yedek kulübeleri de güçlü. Giren, çıkanı aratmıyor. Bu oyun Türkiye ligi için bence yeterli.

Yalnız saglam, iyi pas yapan takımlar, bunların arkasına çok adam kaçırır. Bu sene bunlar şampiyon olacak gibi hakem desteğiyle beraber.

Ben çok büyük supriz olmazsa şu anki durumlara bakarak fenerin bu sene daha avantajlı olduğunu görüyorum şampiyonlukta. Hersey fanatiklik değil. Bu maç çok ayrı bi motivasyon oldu adamlar için. Avrupa da 3 0 dan 3 3 ligde 4 gol yiyip 5 gol atıyorsa bazı şeyleri kabul edeceksin

Yaw kardeşim şans da olacak şans bizim Apo boş kaleye kaçırıyor enner atıyor, Oliveira direkleri dövüyor Zajc tekte atıyor

Helal olsun ne diyeyim. Bazıları Jesus iyi hoca diyenlere karşı pusuda bekleyip bir anda ağzından salyalar saçmaya başlıyor.
İyi olsun kötü olsun mesela o değilde kendinizi rezil ettiğinize değiyor mu bari

Abi bosuna kizmayin

Adam en azindan birseyler ogretmeye calisiyor, duran toplar bosuna gol olmadi.

hayatta, calisirsan basarirsin, calismasan hic birsey olmaz.

bizde sadece 5e2 top kapma bilen biri oldugu icin, sorun ayni yillardir.
Bence bu kadrosu iyi filanda degil. Hocasi iyi fenerin. Hoca farki var. Bizdeki tam numune

Ben çok büyük supriz olmazsa şu anki durumlara bakarak fenerin bu sene daha avantajlı olduğunu görüyorum şampiyonlukta. Hersey fanatiklik değil. Bu maç çok ayrı bi motivasyon oldu adamlar için. Avrupa da 3 0 dan 3 3 ligde 4 gol yiyip 5 gol atıyorsa bazı şeyleri kabul edeceksin
Bir de bir laf var bizde, çekirge bir sıçrar iki sıçrar ye başlar

Geri
Üst Alt