AL 22/23 B Grubu M:6 | Dinamo Kiev 0-2 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Avrupada puan show yapmamız mutluluk verici.

su an yalancı bahar yasıyor fener..İşler yolunda gitmedıgınde görmek gerekli.Teknik direktör farkı barız hıssedılıyor sadece.Kadro olarak biz daha ıyıyız ama okan hoca çok zayıf kaldı.

Yıllardır şu duran top konusunu tartışıyoruz forumda.

3 yıldır falan bu örneği veriririm, Union Berlin Bundesliga'ya çıktığı ilk sezon adamların takımları o kadar kalitesizdi ki adamlar full defans yapıp duran toplarla maç alıyordu. Böyle böyle ligde kaldılar ilk yıllarında.

Oyunun kitlendiği her maçta kilidi açmak için en büyük silah duran toptur. Biz ise yıllarca topu ön direğe ata ata öldük, işin en komiği de ön direk organizasyonu falan da yapmadık öylesine oraya kullandık. Sonra da kontra yiyip sonunda kalemizde gol gördük.

Isin ilginc tarafi adam kenarda sahadakilerden hareketli. Parasinin hakkini veriyor. Oyuncularda mucadele etmezler ise forma sansi bulamayacaklarinin farkinda. Kadrolari genis. Uzun bir sezonda bu cok onemli bir avantajdir.

Bizde ise bazilarinin yeri garanti oldugu icin popolorunu kaldirmiyorlar.

Tamam sanslarida yaver gidiyor ama hocalari su kadroyu oynatiyor cok iyi olmasada Fenerden anca maximum 3 oyuncuyu begeniyorum
1-2 maç hadi 5 maç şans olur da bu kadar da şans olmaz ya adamlar yeseler bile yediklerinin fazlasını atıyorlar, hadi akan oyunu geçtim duran toptan paso gol buluyorlar yani fenere karşı golü bir şekilde yiyorsun.

arkadaşlar işimize bakalım; nerede kalmıştık..

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNDA!
!

1-2 maç hadi 5 maç şans olur da bu kadar da şans olmaz ya adamlar yeseler bile yediklerinin fazlasını atıyorlar, hadi akan oyunu geçtim duran toptan paso gol buluyorlar yani fenere karşı golü bir şekilde yiyorsun.
Duran topta gelisim saglamis orda fark yaratiyor. Akan oyunda bir icraatlerini gormuyorum.

Geri
Üst Alt