- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
geçen sene bizde ligi lider bitirmiştik ama maalesef bu kadar övülmedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk takımları: uefa biz menenuefa türk takımlarını men etmeli
Tamam sanslarida yaver gidiyor ama hocalari su kadroyu oynatiyor cok iyi olmasada Fenerden anca maximum 3 oyuncuyu begeniyorumKadroları kesinlikle iyi değil bence Jesusun takım üstünde anormal bir etkisi olmalı muhtemelen.
bu savaş gazisine elendiler,aynı savaş gazisini yeniyolar.2 şut 2 gol.net pozisyonları da yokGecen sene Galatasaray Barcelona kafa tutarken burda bu kadar ovgu gormuyorduk.
Ama fener bitik kievi yenince uzay takim oluyor.D
ligde 13. sıradaki takım avrupa'da olunca olur öyleGecen sene Galatasaray Barcelona kafa tutarken burda bu kadar ovgu gormuyorduk.
Bizim grup bunlarin yaninda Sampiyonlar ligi hibiydigeçen sene bizde ligi lider bitirmiştik ama maalesef bu kadar övülmedik.
bizim grubu kolay yapan FATİH TERİMDİBizim grup bunlarin yaninda Sampiyonlar ligi hibiydi
Komsunun tavugu goze Kaz görünürmüş reisGecen sene Galatasaray Barcelona kafa tutarken burda bu kadar ovgu gormuyorduk.
1-2 maç hadi 5 maç şans olur da bu kadar da şans olmaz ya adamlar yeseler bile yediklerinin fazlasını atıyorlar, hadi akan oyunu geçtim duran toptan paso gol buluyorlar yani fenere karşı golü bir şekilde yiyorsun.Tamam sanslarida yaver gidiyor ama hocalari su kadroyu oynatiyor cok iyi olmasada Fenerden anca maximum 3 oyuncuyu begeniyorum
Duran topta gelisim saglamis orda fark yaratiyor. Akan oyunda bir icraatlerini gormuyorum.1-2 maç hadi 5 maç şans olur da bu kadar da şans olmaz ya adamlar yeseler bile yediklerinin fazlasını atıyorlar, hadi akan oyunu geçtim duran toptan paso gol buluyorlar yani fenere karşı golü bir şekilde yiyorsun.