AL 22/23 H Grubu M:2 | Trabzonspor 2-1 Crvena Zvezda | MS | 15 Eylül

Beyler ülke puani acisindan uefada alinan 3 puanla sampiyonlar liginde alinan 3 puanin ülkeye getirisi ayni mi oluyordu?

Bu maçı kazanırlar herhalde Kızılyıldız çok zayıf bir takım Kanga dışında kaliteli oyuncuları yok. Taktik olarak falanda üst düzey değiller. Bizimle daha önce ismi çıktı diye Bukari'ye özellikle dikkat ettim, Morutan'dan yeteneksiz biri hiç beğenmedim biraz hızı var o kadar.

Beyler ülke puani acisindan uefada alinan 3 puanla sampiyonlar liginde alinan 3 puanin ülkeye getirisi ayni mi oluyordu?
Evet öyle. Zaten o yüzden yırtınıyoruz burada ülke puanı için renklerin önemi yok diye. CL kadar önemli olmasa yenilsinler zaten kuş kadar puan veriyorlar derdim ama öyle değil maalesef. Konferans Ligi de CL kadar puan veriyor bildiğim kadarıyla.

seneye avrupaya gıdecegız bunlar ulke puanını toplasın

Crvena Zvezda ne hale gelmiş üzüldüm valla. Belodedic, Mihailoviç, Binic, Savicevic, Prosinecki ve kanatta o dönem 100 metreyi 10 sn altında koşan Binic'li kadroya bak, şimdi oynayan çoluk çocuğa bak.

Evet öyle. Zaten o yüzden yırtınıyoruz burada ülke puanı için renklerin önemi yok diye. CL kadar önemli olmasa yenilsinler zaten kuş kadar puan veriyorlar derdim ama öyle değil maalesef. Konferans Ligi de CL kadar puan veriyor bildiğim kadarıyla.
Bildiğim kadarıyla katsayıları farklı Renktaş.

CL ile konferans Ligi'nde alınan 3 puan arasında fark olması lazım

km sakatlandı ts de

Geri
Üst Alt