Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cok les takim bu Monaco yalniz, ilk maci izlememistim ikinci yari da izledigim 15 dk itibariyle durum bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne saçmalıyorsun acaba? Bozok'a müdahale yok faul çaldı hakem. ilk gol zaten şans golü yorumun neresi yanlış. Hayır böyle yorum atıyorsunuz nedenini de yazın da bilelim. Bomboş insanlara sataşmak için yazıyorsunuz.kudurmayalım ya yorumdan haset akıyo resmen
kıskanmayalııımNe saçmalıyorsun acaba? Bozok'a müdahale yok faul çaldı hakem. ilk gol zaten şans golü yorumun neresi yanlış. Hayır böyle yorum atıyorsunuz nedenini de yazın da bilelim. Bomboş insanlara sataşmak için yazıyorsunuz.
16Bu sonuçlara göre kaçıncılığa yükseliyoruz sıralamada?
O şuan lig maçına yorgun çıkacağı için üzgündür muhtemelen.Avcı Avrupa'da kariyer maçını yaşıyor![]()
en iyi maçı başakşehirle sevilla deplasmanı. harika oynamışlardıAvcı Avrupa'da kariyer maçını yaşıyor![]()
İşte boş yorum örneği. Yorumun hangi kısmı yanlış diye soruyorum cevap bu. Arkadaş git başkası ile uğraş, görmek istemiyorsan engelle. yok İnsanca tartışmak istiyorsan şu kısmına katılmıyorum de ben de ona göre şu yüzden böyle düşündüm diyeyim saygı çerçevesinde tartışalım.kıskanmayalııım
Evet suvas da attiUlke puani arşa cikti bugun