- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Penaltının neyi tartışılıyor? Telles kaç yaşına gelmiş milyon eurolar kazanmış bu işten savunmada ellerini açmaması gerektiğini ogrenememisse hakemler ne yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb turu gecsınFb ilk macta iyiydi bu macta les
En kotu ihtimalle 2-1 yenip elenirler
Aynisini bende düsündüm. Hep ayni penaltilarİstesen elini öyle yapamazsin yav. Nasil denk getiriyorlar ele. Kesin buna çalışıyorlardır. Sniper gibi olmuslar
kimlerdensin ahbapyonetici arkadaslar sikayetler oneriler bolumune yazdim yazilarim gozukmuyor heralde ilgilinir misiniz rica ediyorum kusura bakmayin
morallerinin yükselecek olması da cabasıçeyrekte st. jiloz yarıda feyenord çekecekler. bizim romantikler de tur atlasın istiyorlar. sokarım ülke puanına yaw
Çeyrek değil mi yaw? Geçen senenin Konferans finalisti adamlar. Çabuk küçümsüyoruz sanki.yarı final için hayli kek bir rakip
Ne anlatiyon yafb turu gecsın
not:gs
fln yazıyormusun başka mecralarda
Oyuncu kendi ceza sahasında tedbirli olacak...Hava topuna elini kolunu savurarak çıkan adamın, rakip oyuncuya yaptığı temasın şiddetine göre sarı yahut kırmızı kart görmesi gibi düşünmek lazım. Genel Hukuk gibi FİFA kuralları da üzerinde çokça düşünülüp bir mantığa dayandırılıyor ve fark edilen aksaklıklara göre sürekli güncelleniyor...Oyuncunun topu görmediği anda arkasından gelen topların hiçbirinin penaltı olduğunu düşünmüyorum. Kaleye şut çekilse ve gol olacak top olsa belki bir nebze. Yakında tüm topçular kola şut çekmeye başlayacak taktik olarak biri tutar diye.
evetPenalti gol olunca Arda topu alip santraya kosuyor, Valencia da onu durdurmaya calisiyor.