AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

Bilmem ne çocuklarının penaltıları bitmedi gitti bu sezon

yonetici arkadaslar sikayetler oneriler bolumune yazdim yazilarim gozukmuyor heralde ilgilinir misiniz rica ediyorum kusura bakmayin

sevilla nın asları maçı çözecektir

Şunu Türk bir hoca çıkarsa altyapıdan stoper yok mu falan derdi millet? HHarbiden altyapıdan bir tane adam yok mu Gudelj ve Telles'i aynı anda stoper oynatıyorsun be adam

Fb ilk macta iyiydi bu macta les

En kotu ihtimalle 2-1 yenip elenirler

Bu Endülüs şoparları yüzünden havaya girsinler istemeyiz.

Jordan ve Lamela ilk macta iyi oynamamis gibi hala stoper olmayan Telles'le falan maca baslamis keko.

Oyuncunun topu görmediği anda arkasından gelen topların hiçbirinin penaltı olduğunu düşünmüyorum. Kaleye şut çekilse ve gol olacak top olsa belki bir nebze. Yakında tüm topçular kola şut çekmeye başlayacak taktik olarak biri tutar diye.
Oyuncu kendi ceza sahasında tedbirli olacak...Hava topuna elini kolunu savurarak çıkan adamın, rakip oyuncuya yaptığı temasın şiddetine göre sarı yahut kırmızı kart görmesi gibi düşünmek lazım. Genel Hukuk gibi FİFA kuralları da üzerinde çokça düşünülüp bir mantığa dayandırılıyor ve fark edilen aksaklıklara göre sürekli güncelleniyor...

Penalti gol olunca Arda topu alip santraya kosuyor, Valencia da onu durdurmaya calisiyor.

Abi inşallah çok dramatik bir şekilde elenirler ya. Son dakikada yiyip falan elenseler muazzam olur.

Vucuttan sekip ele gelen toplara penalti verilmemesi sacmaligi bitmeli bir an once asıl adamin eli arşa çıkmış sekiyor diye verilmiyor

Hicbir mantigi yok

Geri
Üst Alt