AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

Bu ostrowolde ne ayak anlamadım hiç bir halta benzemiyor gibi

valencia arda gulerden rahatsız

tum gollerı ben atıyorum ama övgüyü o alıyor

Bu kerizler 2-0 yapacaklar sonra son dakikalarda yiyip elenecekler.

İşte tur geliyor işte fenerbahçe, işte Türkiye

lavuk oyuncu değiştirmemiş aynı çöp 11le devam ediyor

çeyrekte st. jilos gelir ben bunların balını bilirim. feyenord çeyrek sonrası için gayet elenebilir bir takım istediği kadar finalist olsun
Olabilir ne yazık ki. 2013'te Viktoria-Bate ile falan oynayıp Yarı final yapmışlardı. Hayatlarındaki tek başarı. Bir de çeyrek finalleri var işte.

Oyuncu kendi ceza sahasında tedbirli olacak...Hava topuna elini kolunu savurarak çıkan adamın, rakip oyuncuya yaptığı temasın şiddetine göre sarı yahut kırmızı kart görmesi gibi düşünmek lazım. Genel Hukuk gibi FİFA kuralları da üzerinde çokça düşünülüp bir mantığa dayandırılıyor ve fark edilen aksaklıklara göre sürekli güncelleniyor...
İyi güzel diyorsun da aktivite esnasında insan uzuvlarının da bir ivmesi var. Kafaya çıkınca, ayağını uzatınca vs... -Bunu bu maç özelindeki pozisyon için yazmıyorum- Benim sırtım topa dönük olduğunda arkamdan nereden geldiğini görmediğim bir top kolumun bir bölgesine değiyorsa bunun cezası penaltı olamaz yav. Skor değişiyor. Maçın bütün durumu hikayesi değişiyor. Onca idman taktik hazırlık böyle basit şeylerle çöpe gitmemeli. Eskiden "top mu ele gidiyor, el mi topa gidiyor" diye bir goy goy dönerdi. Hakemlerin de bu mantıkta yaklaşması, pozisyonun durumuna göre de yorumlaması lazım. Çoğu hakem anlık pozisyonları ağır çekimde izleyip kola değdiyse direkt penaltı mantığıyla çalıyor direkt düdüğü.

bu hıyarların çabuk bir oyuncusu yok mu

bari kontra kovalayın yav

Juvenin manunun arsenalin olduğu yerde eleseler ne olacak yahu çok takmayin

Sevilla’nın başında teknik direktör olsa tur buralara kadar gelmezdi

Geri
Üst Alt