çeyrekte st. jilos gelir ben bunların balını bilirim. feyenord çeyrek sonrası için gayet elenebilir bir takım istediği kadar finalist olsunÇeyrek değil mi yaw? Geçen senenin Konferans finalisti adamlar. Çabuk küçümsüyoruz sanki.
çeyrekte st. jilos gelir ben bunların balını bilirim. feyenord çeyrek sonrası için gayet elenebilir bir takım istediği kadar finalist olsunÇeyrek değil mi yaw? Geçen senenin Konferans finalisti adamlar. Çabuk küçümsüyoruz sanki.
Olabilir ne yazık ki. 2013'te Viktoria-Bate ile falan oynayıp Yarı final yapmışlardı. Hayatlarındaki tek başarı. Bir de çeyrek finalleri var işte.çeyrekte st. jilos gelir ben bunların balını bilirim. feyenord çeyrek sonrası için gayet elenebilir bir takım istediği kadar finalist olsun
Şu an için epey kötü hani adaptasyon şu bu ok da top kontrolü felaket görünüyor, pasları da tirtBu ostrowolde ne ayak anlamadım hiç bir halta benzemiyor gibi
Feyenord saktari 4lediçeyrekte st. jilos gelir ben bunların balını bilirim. feyenord çeyrek sonrası için gayet elenebilir bir takım istediği kadar finalist olsun
İyi güzel diyorsun da aktivite esnasında insan uzuvlarının da bir ivmesi var. Kafaya çıkınca, ayağını uzatınca vs... -Bunu bu maç özelindeki pozisyon için yazmıyorum- Benim sırtım topa dönük olduğunda arkamdan nereden geldiğini görmediğim bir top kolumun bir bölgesine değiyorsa bunun cezası penaltı olamaz yav. Skor değişiyor. Maçın bütün durumu hikayesi değişiyor. Onca idman taktik hazırlık böyle basit şeylerle çöpe gitmemeli. Eskiden "top mu ele gidiyor, el mi topa gidiyor" diye bir goy goy dönerdi. Hakemlerin de bu mantıkta yaklaşması, pozisyonun durumuna göre de yorumlaması lazım. Çoğu hakem anlık pozisyonları ağır çekimde izleyip kola değdiyse direkt penaltı mantığıyla çalıyor direkt düdüğü.Oyuncu kendi ceza sahasında tedbirli olacak...Hava topuna elini kolunu savurarak çıkan adamın, rakip oyuncuya yaptığı temasın şiddetine göre sarı yahut kırmızı kart görmesi gibi düşünmek lazım. Genel Hukuk gibi FİFA kuralları da üzerinde çokça düşünülüp bir mantığa dayandırılıyor ve fark edilen aksaklıklara göre sürekli güncelleniyor...
Bakalım biraz daha izleyelim. İlk maçları olduğu için kesin kanıya varmayacagimŞu an için epey kötü hani adaptasyon şu bu ok da top kontrolü felaket görünüyor, pasları da tirt
Ukrayna takımlarına karşı alınan sonuçları kaale almaya gerek yok. İstanbulspor evire çevire yener bunlarıFeyenord saktari 4ledi
çeyrekte st. jilos gelir ben bunların balını bilirim. feyenord çeyrek sonrası için gayet elenebilir bir takım istediği kadar finalist olsun
benden pas ahbap. manu arsenal dışında hiçbirine güvenmiyorum.feyenurt iyi takım galiba bu lavuklar gibi diğl.