AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

Sevilla çok kötü oynuyor. Ancak penaltı olmasa fener gol atamazdı.

Sevilla kümeye düşersiniz umarım. Zaten puan durumuna bakınca pek uzak sayılmazlar.

Savunmayi önde kuruyor fener ve cizgiler tamamen bos

Ama sampaoli kosu özelligi bile olmayan rakitic’i serdar la samet’in arasinda oynatiyor

Tamamen kapanmak icin cikarilmis bir ilk 11

lamela, gil, campos gibi hızlı adamlar yedek, ikinci yarı oyuna soksun bi zahmet sampoali

Adamlar ölü gibi.. aslında ilk maçtada mucize aldılar maçı. Abartmıyorum adana demir olsa iki maçıda alırdı hayatımda bu kadar kötü bir sevilla görmedim. Umarım duran top vs bi gol bulurlar.

Ilk yari oyun yoktu ortada. Iki takim da sadece mucadele etti.

Sevilla güle oynaya tur atlar bu arada ikinci yarı başında baskıdan bir gol yemezse.

sampaoli ilkyarıyı 0-0a baglayım demiş ama tellesi stoper veya stoper görünümlü arkadaşların yanına koymayacaktı.defansı 0 çünkü.acunayı koymalıydı oraya,auna defansif olarak daha iyi ve mücadeleci.tellesi solbek-sol kanat koridorunda kullanabilirdi.

sevillanın iki forveti de 9 kişi oynatıyo sevillayı ama hücumda kanat oyuncusu yok,bişey yok

Ulan bu fener ne ballı ya aynı ligdeki senaryo 0 pozisyon 0 baskı yalan bir ortadan penaltı gol Sevilla da bir zahmet Kasımpaşa gibi dağılmasın da hiç top oynamaya niyetleri yok ölü Feneri diriltme derdindeler

Maçı izlemiyorum.

Sevilla ikinci yarı iki tane tıklar.

Fenerde çok kötüydü jesusun saçma kadrosu yüzünden ama karşısında rakip olmayınca yine balları devreye girdi

Geri
Üst Alt