AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

adamın kafasına madde atıldı ulan ertem ne anlatıyon

İyi güzel diyorsun da aktivite esnasında insan uzuvlarının da bir ivmesi var. Kafaya çıkınca, ayağını uzatınca vs... -Bunu bu maç özelindeki pozisyon için yazmıyorum- Benim sırtım topa dönük olduğunda arkamdan nereden geldiğini görmediğim bir top kolumun bir bölgesine değiyorsa bunun cezası penaltı olamaz yav. Skor değişiyor. Maçın bütün durumu hikayesi değişiyor. Onca idman taktik hazırlık böyle basit şeylerle çöpe gitmemeli. Eskiden "top mu ele gidiyor, el mi topa gidiyor" diye bir goy goy dönerdi. Hakemlerin de bu mantıkta yaklaşması, pozisyonun durumuna göre de yorumlaması lazım. Çoğu hakem anlık pozisyonları ağır çekimde izleyip kola değdiyse direkt penaltı mantığıyla çalıyor direkt düdüğü.
Topa temas eden kolunun ivmelenmesinin doğal olmadığı kanaatindeyim, hakem de öyle değerlendirmiş olmalı...Telles, hiçbir zaman beğenmediğim, ''Defansta panik hareketlere müsait, titrek ve sakar; ofansta boş alan bulunca yaptığı 1-2 savruk driplinge tav oluyor, elalem'' dediğim bir oyuncu zaten. Hiç mi hiç şaşırmadım...

Keske biri Ertene birsey atsa. O zaman sucu kendisinde mi görecek bubyalaka.

Takımın topu almış ayağına, pozisyona giriyorsun, gol arıyorken oyunu neden soğutursun ki Allah akıl fikir versin. :D

Haydi fener, hey gol.

images%20(2).webp

Ertem Şener sıvacısı Dimitrovice yapılan hareketi ligde yapsalar Fb taraftarına söversin şovmenligi ve yapmacık vatanperverliği birak artik yanlışa yanlış demeyi bil. Her vakit geçiren kaleciye çakmak atılacaksa bitmiş futbol.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb taraftarı turu verdi

akilsiz herif forvetini cikardi. ne kadar kifayetsiz bir adam oldugunu ispatladi bir kez daha.

Bunlarin kadar mal taraftar yok dünyada. Tam oyunu ele almis takimin ve baya pozisyona girerken ne yapiyorlar.

Yav bir sus be adam car car car amma konuştun

Geri
Üst Alt