- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.840
- 5.338
adamın kafasına madde atıldı ulan ertem ne anlatıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa temas eden kolunun ivmelenmesinin doğal olmadığı kanaatindeyim, hakem de öyle değerlendirmiş olmalı...Telles, hiçbir zaman beğenmediğim, ''Defansta panik hareketlere müsait, titrek ve sakar; ofansta boş alan bulunca yaptığı 1-2 savruk driplinge tav oluyor, elalem'' dediğim bir oyuncu zaten. Hiç mi hiç şaşırmadım...İyi güzel diyorsun da aktivite esnasında insan uzuvlarının da bir ivmesi var. Kafaya çıkınca, ayağını uzatınca vs... -Bunu bu maç özelindeki pozisyon için yazmıyorum- Benim sırtım topa dönük olduğunda arkamdan nereden geldiğini görmediğim bir top kolumun bir bölgesine değiyorsa bunun cezası penaltı olamaz yav. Skor değişiyor. Maçın bütün durumu hikayesi değişiyor. Onca idman taktik hazırlık böyle basit şeylerle çöpe gitmemeli. Eskiden "top mu ele gidiyor, el mi topa gidiyor" diye bir goy goy dönerdi. Hakemlerin de bu mantıkta yaklaşması, pozisyonun durumuna göre de yorumlaması lazım. Çoğu hakem anlık pozisyonları ağır çekimde izleyip kola değdiyse direkt penaltı mantığıyla çalıyor direkt düdüğü.
AbiDimitroviç kimi tahrik etti ya
Adam topu bile koyamadan sahaya madde fırlatmaya başladılar
Türkiye’nin yüz karası !
para yok üstatBeni ÜZDÜN.