⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

7-8 net pozisyon bulduk. 30 dakika rakipten eksik oynadık ve hakem olacak karaktersize rağmen sonuna kadar mücadele edip maçı kazandık.
Bu takım her türlü takdiri hak ediyor

solbek almamaları hata na eyvallah

ama ona icardiyi torreirayı sanchexide erden timur aldı
idare etsin
bu nankörlük midemi bulamdırıyor

berkan sn 10-20 dakika ortasahaya dinamizm katmak harici bu takımda hiçbir rolu olmamalı

pas atışı bile falso adamın

sen bu adamı oynatarak erden timuru hedef tahtasına sokuyorsun göze sokasoka

barış denendi oldu çok sırıtmadı solbekde
devam etsene!
Hocam biraz insaf ya.
Berkan yediğimiz golde müşterek hatalı evette çok iyi oynadı şimdi yanımda olsa alnından öperim.o levent tüzemen adlı fosil yüzünden takımdan koptu ama dönüşü muhteşem oldu.

Hakem ayrı bir şerefsizdi bu arada rakibin kaç tane sarısını vermedi. Güzel galibiyet oldu. Aurier falanda girecek en azından sağ bekimiz sağ bek olacak. Hani bu takım bek zafiyetimizi çok iyi kullandı.
+ Kasn Ayhan ortaya geçebilir. Torrinin yanına. İşte o zaman def ve orta saha sağlam olur.

ya ahahaha nesi taş gibi takım beksiz , 10 kişi kalmış takıma bile üstünlük kuramadılar üstüne pozisyon verdiler herifler takım savunması yapmayı bile bilmiyorlar doğru düzgün.Dakika 90 rakip santrafor ceza sahası dışından markesiz top vuruyor , sağ beki 40 metre top sürerken alanı bile kapatamıyorlar rakip santrafor arkaya atıyor kendini takip eden yok , boşboş topları saçma sapan vurdular hucumda bir sürü top kaybı yaptılar ne kopenhagı biraz öndeymiş , City şunlarla oynasa 10 tane atar biraz mantık cidden :D ben mi başka maç görüyorum acaba yada bu dediklerim olmadı mı ben anlamadım ya , herifler daha bire bir savunma yapmayı bilmiyorken kopenhag gibi citynin pırpır topçularına bile açık bırakmayan takımın bir tık altı mı diyorsun cidden ya :D
Maçta Prag ın girdiği bir çok pozisyon var, bugün futbol şansı da bizden yanaydı. Hakemin kararlarında sıkıntılar var ama adamların kaleci ile karşı karşıya pozisyonları var. Kopenhag bizimle hazır olmadığımız bir dönemde oynadı bunu da hatırlatırım.

futbol basket ve voleybol gibi hep zengin ve güçlünün kazandığı bir spor değil sonuna kadar devam

Maçta Prag ın girdiği bir çok pozisyon var, bugün futbol şansı da bizden yanaydı. Hakemin kararlarında sıkıntılar var ama adamların kaleci ile karşı karşıya pozisyonları var. Kopenhag bizimle hazır olmadığımız bir dönemde oynadı bunu da hatırlatırım.
Yav verdiğimiz pozisyonların çoğu bizim hatamız zaten, gereksiz işler 10 kisi takım full ileri çıkmış karşı karşıya yine kaleciye atıyorlar ne kadar gereksiz takım ordan bile anlarsın işte.Kopenhag en son resmi maçını bizle oynayıp gidip citye karşı da taş gibi oynadı bu arada

Koyduk geçtik. Deplasmanda işimiz var yalnız.

Kart sınırındaki iki oyuncusu da sarıyı gördü. En iyi iki oyuncusu olmayacak. Ayrıca kırmızı yiyen Kaanı sakatlayan kasapta olmayacak. Yani tam 3 ilk 11 oyuncusu iptal oldu. Bu sebeple ordaki maç bundan rahat geçebilir.

Hocam biraz insaf ya.
Berkan yediğimiz golde müşterek hatalı evette çok iyi oynadı şimdi yanımda olsa alnından öperim.o levent tüzemen adlı fosil yüzünden takımdan koptu ama dönüşü muhteşem oldu.

abicim nasıl iyidi ya sen hangi maçı izledin

herif 40 tane çalım yedi
arkasına 7-8 kere adam kaçırdı (7 de saymayı bıraktım)

berkan son 10-20 dakikalık topçu okadar

Geri
Üst Alt