⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Ligin en az gol yiyen takımıyız ama Avrupa da çok fazla ve kolay gol yiyoruz. Bu sene bunu bir türlü çözemedik. Geri dönmek içinde normalden fazla efor sergiliyoruz. Bu yorgunluk lige de fazlaca yansıyor.

Şu takımda asli mevkisi sağ ve sol bek olan iki adam olsaydı 4 lük, 5 lik maçtı..

Prag, iç güveysinden hallice bir takım.. Bişey oynadıkları da yok.. Abartılacak bir yanları yok ama huyumuzdur abartmak..

Ezbere yorum yapıyorsunuz. icardi sakatlığından dolayı formsuz evet ama kalitesi ile her daim sahada olmalı zira bitik hali bile 10 tane vinicius, kerem aktürkoğlu veya tete eder. Futboldan anlayan herkes bunu rahatça görebilir. icardi yerine oynatabileceğin hem kaliteli hem formda topçun varsa çek kenara oynat. Geçen yıl icardi olmasaydı şampiyon olamazdın bunu da futboldan zerre anlayan herkes görebilir
Mesele burada zaten. Icardi'nin yetenegi tartisilmaz ama bu kadar kotu oynayan bir adam 90 dakika da sahada kalamaz her mac. Sirf bu mac icin demiyorum. Bunlarin yerine oynayacak adam yok maalesef. Elinde ndombele var 88.dakika da oyuna alabiliyorsun. Bir seyler iyi gitmiyor. Bir kac oyuncu sakatlansa sampiyonluk gidecek. Kadro genisligimiz yok.

Maçı bitiriş şeklimize dikkat ettinizmi? Abdülkerim geride tek,orta sahada davinson-ndombele geri kalan ilerde bu deli cesareti

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse İcardi'nin şu anlamda bir gol bulması baya iyi oldu.

Çok iyiler:
Muslera, Mertens, Davinson, Kaan

İyiler:
Berkan, Toreira, Demirbay, Aktürkoğlu, icardi

Kötüler:
Nelson
Barış da kötüydü ama kırmızıda ve 3. golde kendini affettirdi

Kimi alacak mesela ortasahaya ? Sen hoca bunu görmüyor mu sanıyorsun hocam ? Adam yok adam, ndombele sahada bile futbolcuya benzemiyor,Sergio sakat, kimi alacak ? Bu Okan hocanın hatası değil, hatası olanlar çıksın hesap versin
Kimi mi alacak o benim problemim değil ki. Elinde orta saha varsa onları hazır hale getirecek gelmiyorsa kadro dışı bırakacak.
Kaan torreira orta sahası iyi oynarken oyunu çeşitlendirmek için üçüncü olarak demirbayı sokacak.
O olmuyorsa orta sahada sayısal olarak eksiklik yaşamayacsğımız bir kurgu ile çıkacağız.

Kimi yerde oyunu orta sahada sıkıştırıp tete zaha kanat forvetleriyle oyunu kanatlara yayarak oynayabiliriz.
Bunları taktik olarak hoca düşünüp iyice kurgulamalı.

Başarılı olmasını avrupada bir kupa almasını çok istiyorum hocanın ama futbol her zaman sürekli oyuncu alarak eksik kapatmak değildir. Nasıl berkan bek oynayabiliyorsa ayağı teknik herhangi bir velet bile orada fark yaratabilir.

bu arada eski avatarı değiştirdiğim gibi icardinin muhteşem oynaması 😂✌🏻

ulan ben bu avatarı niye değiştirmiştim ki

beni uyaranı kimdi hatırlamıyorum ama sağolasın kimsen ❤️

İkinci maça kadar bu rakibe karşı BAY'a yüksek indirilecek uzun top atmanın çok da faydası olmadığını görmemiz lazım ama. Ligden alışkanlık rakip basınca BAY'a şişirmek ama adamlar fizikli ve hava toplarına hazırlıklı yani. Bir tane indirdiğini hatırlamıyorum BAY'ın... İlle BAY'a uzun top atacaksak kafasına değil defans arkasına daha direkt toplar atmamız lazım, BAY'ın da ona göre konumlanıp koşması lazım tabi...

Mesele burada zaten. Icardi'nin yetenegi tartisilmaz ama bu kadar kotu oynayan bir adam 90 dakika da sahada kalamaz her mac. Sirf bu mac icin demiyorum. Bunlarin yerine oynayacak adam yok maalesef. Elinde ndombele var 88.dakika da oyuna alabiliyorsun. Bir seyler iyi gitmiyor. Bir kac oyuncu sakatlansa sampiyonluk gidecek. Kadro genisligimiz yok.
Kötü oynayan tonla oyuncu var takımda zaten milletin icardiye takması enteresan geliyor bana. Bu adamın sakatlık öncesi halini biliyoruz sakatlığının kötü etkilediğini de biliyoruz. Diğerlerinin kötü oyun için mazereti de yok

Geri
Üst Alt