Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele burada zaten. Icardi'nin yetenegi tartisilmaz ama bu kadar kotu oynayan bir adam 90 dakika da sahada kalamaz her mac. Sirf bu mac icin demiyorum. Bunlarin yerine oynayacak adam yok maalesef. Elinde ndombele var 88.dakika da oyuna alabiliyorsun. Bir seyler iyi gitmiyor. Bir kac oyuncu sakatlansa sampiyonluk gidecek. Kadro genisligimiz yok.Ezbere yorum yapıyorsunuz. icardi sakatlığından dolayı formsuz evet ama kalitesi ile her daim sahada olmalı zira bitik hali bile 10 tane vinicius, kerem aktürkoğlu veya tete eder. Futboldan anlayan herkes bunu rahatça görebilir. icardi yerine oynatabileceğin hem kaliteli hem formda topçun varsa çek kenara oynat. Geçen yıl icardi olmasaydı şampiyon olamazdın bunu da futboldan zerre anlayan herkes görebilir
Puhahahaha yahu kuş familyası bile it gibi korkmuş adam geri döndü diye, bide bizimkiler mi beğenmiyor pahahahahahaHahaha icardi kötü diyenler kesinlikle art niyetli hazımsız kuşlardir. Yahu adam muslerayi saymazsak takımın en iyisiydi ilk yarıda
etkileşim bazlı işler olduğundan şaşırmamak lazım.Şu twitter güzellemeleri çok abartı ve saçma değil mi ya
Kimi mi alacak o benim problemim değil ki. Elinde orta saha varsa onları hazır hale getirecek gelmiyorsa kadro dışı bırakacak.Kimi alacak mesela ortasahaya ? Sen hoca bunu görmüyor mu sanıyorsun hocam ? Adam yok adam, ndombele sahada bile futbolcuya benzemiyor,Sergio sakat, kimi alacak ? Bu Okan hocanın hatası değil, hatası olanlar çıksın hesap versin
Kötü oynayan tonla oyuncu var takımda zaten milletin icardiye takması enteresan geliyor bana. Bu adamın sakatlık öncesi halini biliyoruz sakatlığının kötü etkilediğini de biliyoruz. Diğerlerinin kötü oyun için mazereti de yokMesele burada zaten. Icardi'nin yetenegi tartisilmaz ama bu kadar kotu oynayan bir adam 90 dakika da sahada kalamaz her mac. Sirf bu mac icin demiyorum. Bunlarin yerine oynayacak adam yok maalesef. Elinde ndombele var 88.dakika da oyuna alabiliyorsun. Bir seyler iyi gitmiyor. Bir kac oyuncu sakatlansa sampiyonluk gidecek. Kadro genisligimiz yok.