Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.844
- 791
- 1.738
Gollerin videosu var m ı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa yi alsak lig umrunda olurmu?İroni mi yaptın bilmiyorum da bu takım bu yüzden ligi verecek. Her yerin yama olmasa her 2 yerde gidelimde görünen köy kılavuz istemez
Neestrup un kankası hazirlik maçı yaptılar devre arasında hem meslektaş hem de vatandaşına tüyoları vermiştir.bayadır maç yapmıyorlarmış
koordinasyon sorunları vardı
birde defansları berbat
kalite eksiklikleri var ama süper bir hocaları var
çok beğendim hocalarını
bizim tüm defoları güzel çözmüş
kalite olsak çok felaket bir gece yaşayabilirdik
Takımın başında hoca yok. Takımın başında hoca olsa alırdık maçı.
Berkan sol devam bence, Kaan orta saha daha iyi olur gibi.Avrupada Kaan sol olabilir
Gol atmazsan elestirilirsin. Maalesef icardi bile olsan. Zaten igneyle oynatilmasi bastan basa sacmalikti. Adamin kalitesi tartisilmaz gecen sene sampiyonlugu bize getiren bas mimarlardan biriydi. Bazen zorlamamak gerekiyor diye dusunuyorum. Baktin olmuyor cikar oynat vinicius'u. Bakambu bile forma giyemedi. Yeri geldiginde onu da oyundan alman gerekiyor diye dusunuyorum.Kötü oynayan tonla oyuncu var takımda zaten milletin icardiye takması enteresan geliyor bana. Bu adamın sakatlık öncesi halini biliyoruz sakatlığının kötü etkilediğini de biliyoruz. Diğerlerinin kötü oyun için mazereti de yok
Alsak olmaz ama bu kadroyla zor mucize gerekUefa yi alsak lig umrunda olurmu?
Bende eleştirdiğim zamanlar oldu ama, bu saatten sonra şamp olsun olmasın Avrupada elensin elenmesin Okan hocam hakkaten tarih yazmıştır ve yazmaya da devam ediyor. Sonuna kadar yanındayız.
Kaçırdığı kafada sanchez bozdu onu. Direkten dönen topu atmaliydiIcardi'nin 2 tane yapamadığı şey vardı maçta
- kaçırdığı kafa
- Kerem A'nın nadiren (belkide maçtaki tek) getirdiği topta içeri açtığı topta bitimeliydi arka direkte
onun dışında ama tüm maç top dağıttı - kimse yapamıyordu , adam ofansı yönetti.
Hiçbir hoca bu denli zor durumda kalmamalı, Okan hoca bu yaz direk transferde ipleri eline almalı, belli ki yönetim beceremiyor
ha doğru yav - direkle kafayı karıştırdım bi an o poizsyonu kastettim.Kaçırdığı kafada sanchez bozdu onu. Direkten dönen topu atmaliydi
Vinicius falan gol atamaz o kalitede topçu değil. icardiyi pozisyona sokamıyoruz. Sakatlıktan önce zor pasları bile gol yapıyordu yoksa bizim takım kesinlikle forveti besleyemiyorGol atmazsan elestirilirsin. Maalesef icardi bile olsan. Zaten igneyle oynatilmasi bastan basa sacmalikti. Adamin kalitesi tartisilmaz gecen sene sampiyonlugu bize getiren bas mimarlardan biriydi. Bazen zorlamamak gerekiyor diye dusunuyorum. Baktin olmuyor cikar oynat vinicius'u. Bakambu bile forma giyemedi. Yeri geldiginde onu da oyundan alman gerekiyor diye dusunuyorum.
Hiçbir hoca bu denli zor durumda kalmamalı, Okan hoca bu yaz direk transferde ipleri eline almalı, belli ki yönetim beceremiyor