⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

hamit sen mesajı çok yanlış anlamışsın

ben hocayı eleştiriyorum burada erden timura salladıkları için

bu ikisi hocanın transferleri

Pardon o zaman Okan, gaza gelmisim :)

Evet Okan Hocanin karsi takimda oynayan begendigi oyunculara sarma huyu var.

Nolursa olsun, ikisi de bizim icin en onemli iki deger, samimiyetleri ve becerileri ile.

Sahip cikalim!

okan hoca degısıklık konusunda neden bukadar beklıyor anlamıyorum,mantıkta kuramıyorum

rakip 11 kişi ve üzerimize geliyor,ortasahamız kolay geçiliyor göremiyormu bunları

yani cok garip anlamıyorum

yenilsek NANKÖRLER bu adamı yiyecekti

vallah çok aşırı sinirleniyorum bu duruma

ulan berkan yerine barışı orada oynatsa bu kadar sorun olmayacak
Güzel kardeşim yönetime edilen eleştiriyi neden hemen Erden Timur'un üstüne çekiyorsun. Belirttiğin üzere 2 ay önce gideceği belli iken Solbek alınmaması yönetim hatasıdır. Sağbek satıp hazır sağbek almamak yönetim hatasıdır. Yönetim sadece Erden Timur'dan oluşmuyor. Eksikleri de söylesin insanlar bırakalımda. Onu eleştirme bunu eleştirme kimi eleştirecez.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hoca degısıklık konusunda neden bukadar beklıyor anlamıyorum,mantıkta kuramıyorum

rakip 11 kişi ve üzerimize geliyor,ortasahamız kolay geçiliyor göremiyormu bunları

yani cok garip anlamıyorum
Bazen yardımcıları ile çok konuşuyor orada vakit kaybediyoruz ciddi. Tabletten bir şey izleyip yardımcılarla konuşuyorlardı mesela.

Tamamen maç içerisindeki sinir stres ile;

Evde Berkan'a sövüyorum, 3 sn. sonra diyorum ki kendi kendime, zaten bekte ne yapsın oranın adamı değil.

Bir şey oluyor sağda, Kağan'a sövcem duruyorum, canını dişine takıyor adam, en iyisini yapmaya çalışıyor yine de o pozisyonda,

Orta saha boş diye takıma genel sövüyorum, sonra diyorum almadık ki kimseyi olacağı zaten bu,

Yönetime sövemiyorum kredileri çok fazla içim el vermiyor + yine de takviyeler yapıldı lig için,

Hoca'ya da diyemiyorum bir şey, o da eldekilerle hakikaten iyi iş yapıyor, anca kızıyoruz değişiklikleri geç yapıyor diye, ki belki haklı da sıkıntı bizde,

Şiştim kaldım, herkes hatasız sanki. Kendime sövsem beğenemiyorum diye, benim ne suçum var bek yok, orta saha eksik vs.

Hayırlısı abi artık, bir şekilde böyle devam edip lig sonu da inşallah şampiyon da olcaz.

Bari en azından febeye sövelim. "NKFVAS"

Su macta iki bekin eksik, birini aliyorsun tesadüfe bak adam afrika kupasinda, yetistiremiyorsun. Diger tarafta 2. ligden adam getiriyorsun, onu da Uefa'ya yetistiremiyorsun.

Yalnız Okan Hoca'nın oyununda Torreira'nın yanındaki oyuncunun performansının önemi geçen seneden beri çok belli ediyor kendini. Demirbay diri olduğu ve iyi oynadığı maçlarda (ve hatta maç içindeki dakikalarda) takım iyi oynuyor, o düşerse takım düşmeye başlıyor. Geçen sene de Oliveira iyiyken taş gibi takım izlenimi verip seriye bağlarken o düştüğünde sallanıyorduk.

ufak bi fark - bize bu kadar ön alan presi yapan takımla oynamadık galiba bu sezon hiç - belki kopenhag deplasmanı öyleydi

Güzel kardeşim yönetime edilen eleştiriyi neden hemen Erden Timur'un üstüne çekiyorsun. Belirttiğin üzere 2 ay önce gideceği belli iken Solbek alınmaması yönetim hatasıdır. Sağbek satıp hazır sağbek almamak yönetim hatasıdır. Yönetim sadece Erden Timur'dan oluşmuyor. Eksikleri de söylesin insanlar bırakalımda. Onu eleştirme bunu eleştirme kimi eleştirecez.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açık konuşayım orhan

erden timura yazdan beri full destek veriyorum
onu sallantıda gördüğüm için daha çok savunasım geliyor

inşallah olmaz ama hocada sallantıda olsa bu seferde hocayı korurum 👍😉

bak hocayı kopenhag, bayern hatay ğçgeninde kaybettiğinde onu eleştirmedim hiç hatta övdüm o ara

ben kazanınca eleştiriyorum

Allah biliyor ya ikisinide aynı derecede çok seviyorum
burada her eleştirimi ciddiye alma 😉

sadece erden timura daha çok destek vermeliyiz
böyle giderse kaybedecekmişiz gibi hissediyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor
aalbayrakın transfer işlerine girdiğini görürsem yemin billah
önce nankörlere küfür eder sonrada gsyi bırakırım

Nelssoncum kızmıyorum sana ama orda gol olmasın dedin kırmızıyı aldın iyi hoşta. Sonra gittik yine golü yedik oldu 2-2. 10 kişi kaldığımızla kaldık. Bırak abi gitsin. Orda 2-2 olsun olacaksa. 11 e 11 zaten yine bi şekilde gol atacağımız belliydi.

Son diyeceğim bu maçın kahramanı Okan hocadır.
O anda onu dusunerek yaptigini zannetmiyorum. 1 saniyelik olay. Büyük hata tabi. Onun hatası nedeniyle cok yorulduk.

Geri
Üst Alt