Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.179
- 28.888
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamit sen mesajı çok yanlış anlamışsın
ben hocayı eleştiriyorum burada erden timura salladıkları için
bu ikisi hocanın transferleri
Demiştik rdas baya zorladı maçın adamı seçilmişAvrupa Ligi'nde 6 maç 1 asistle oynamış düşündüğün kadar formda değil sanki Avrupa'da
Güzel kardeşim yönetime edilen eleştiriyi neden hemen Erden Timur'un üstüne çekiyorsun. Belirttiğin üzere 2 ay önce gideceği belli iken Solbek alınmaması yönetim hatasıdır. Sağbek satıp hazır sağbek almamak yönetim hatasıdır. Yönetim sadece Erden Timur'dan oluşmuyor. Eksikleri de söylesin insanlar bırakalımda. Onu eleştirme bunu eleştirme kimi eleştirecez.yenilsek NANKÖRLER bu adamı yiyecekti
vallah çok aşırı sinirleniyorum bu duruma
ulan berkan yerine barışı orada oynatsa bu kadar sorun olmayacak
Bazen yardımcıları ile çok konuşuyor orada vakit kaybediyoruz ciddi. Tabletten bir şey izleyip yardımcılarla konuşuyorlardı mesela.okan hoca degısıklık konusunda neden bukadar beklıyor anlamıyorum,mantıkta kuramıyorum
rakip 11 kişi ve üzerimize geliyor,ortasahamız kolay geçiliyor göremiyormu bunları
yani cok garip anlamıyorum
Maç saati yine 20:45 olursa %90 icabet ederim.Organizasyon ayarlayacagim rövanşı mekanda izlemek için. Davetli listesi:
@Berkan Yavuz
@Emre Zeytinli
@Temmuz Kayalar
@yigit
@Umut Gül
Demiştik rdas baya zorladı maçın adamı seçilmiş
Demiştik rdas baya zorladı maçın adamı seçilmiş
Evet katiliyorum 40 kere vursa top oraya gitmez bir dahaGolü biraz balina attı sanki ama oyun içinde ciddi zorladı betkani
Güzel kardeşim yönetime edilen eleştiriyi neden hemen Erden Timur'un üstüne çekiyorsun. Belirttiğin üzere 2 ay önce gideceği belli iken Solbek alınmaması yönetim hatasıdır. Sağbek satıp hazır sağbek almamak yönetim hatasıdır. Yönetim sadece Erden Timur'dan oluşmuyor. Eksikleri de söylesin insanlar bırakalımda. Onu eleştirme bunu eleştirme kimi eleştirecez.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O anda onu dusunerek yaptigini zannetmiyorum. 1 saniyelik olay. Büyük hata tabi. Onun hatası nedeniyle cok yorulduk.Nelssoncum kızmıyorum sana ama orda gol olmasın dedin kırmızıyı aldın iyi hoşta. Sonra gittik yine golü yedik oldu 2-2. 10 kişi kaldığımızla kaldık. Bırak abi gitsin. Orda 2-2 olsun olacaksa. 11 e 11 zaten yine bi şekilde gol atacağımız belliydi.
Son diyeceğim bu maçın kahramanı Okan hocadır.