⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

bayadır maç yapmıyorlarmış
koordinasyon sorunları vardı
birde defansları berbat

kalite eksiklikleri var ama süper bir hocaları var

çok beğendim hocalarını

bizim tüm defoları güzel çözmüş
kalite olsak çok felaket bir gece yaşayabilirdik
Neestrup un kankası hazirlik maçı yaptılar devre arasında hem meslektaş hem de vatandaşına tüyoları vermiştir.

Kötü oynayan tonla oyuncu var takımda zaten milletin icardiye takması enteresan geliyor bana. Bu adamın sakatlık öncesi halini biliyoruz sakatlığının kötü etkilediğini de biliyoruz. Diğerlerinin kötü oyun için mazereti de yok
Gol atmazsan elestirilirsin. Maalesef icardi bile olsan. Zaten igneyle oynatilmasi bastan basa sacmalikti. Adamin kalitesi tartisilmaz gecen sene sampiyonlugu bize getiren bas mimarlardan biriydi. Bazen zorlamamak gerekiyor diye dusunuyorum. Baktin olmuyor cikar oynat vinicius'u. Bakambu bile forma giyemedi. Yeri geldiginde onu da oyundan alman gerekiyor diye dusunuyorum.

Icardi'nin 2 tane yapamadığı şey vardı maçta
- Direk pozisyonu*
- Kerem A'nın nadiren (belkide maçtaki tek) getirdiği topta içeri açtığı topta bitimeliydi arka direkte

onun dışında ama tüm maç top dağıttı - kimse yapamıyordu , adam ofansı yönetti.

Bende eleştirdiğim zamanlar oldu ama, bu saatten sonra şamp olsun olmasın Avrupada elensin elenmesin Okan hocam hakkaten tarih yazmıştır ve yazmaya da devam ediyor. Sonuna kadar yanındayız.

Hiçbir hoca bu denli zor durumda kalmamalı, Okan hoca bu yaz direk transferde ipleri eline almalı, belli ki yönetim beceremiyor

Icardi'nin 2 tane yapamadığı şey vardı maçta
- kaçırdığı kafa
- Kerem A'nın nadiren (belkide maçtaki tek) getirdiği topta içeri açtığı topta bitimeliydi arka direkte

onun dışında ama tüm maç top dağıttı - kimse yapamıyordu , adam ofansı yönetti.
Kaçırdığı kafada sanchez bozdu onu. Direkten dönen topu atmaliydi

Gol atmazsan elestirilirsin. Maalesef icardi bile olsan. Zaten igneyle oynatilmasi bastan basa sacmalikti. Adamin kalitesi tartisilmaz gecen sene sampiyonlugu bize getiren bas mimarlardan biriydi. Bazen zorlamamak gerekiyor diye dusunuyorum. Baktin olmuyor cikar oynat vinicius'u. Bakambu bile forma giyemedi. Yeri geldiginde onu da oyundan alman gerekiyor diye dusunuyorum.
Vinicius falan gol atamaz o kalitede topçu değil. icardiyi pozisyona sokamıyoruz. Sakatlıktan önce zor pasları bile gol yapıyordu yoksa bizim takım kesinlikle forveti besleyemiyor

GGZzvqLWwAAuHjL

Geri
Üst Alt