- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
Cl olmadığı sürece umurumda değil.Praga yenilip Ankaragucunu yensek okum, tam tersi olursa kafayı yerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar ince hesaplamadım. Haklısın diyorum.Konya maçının Zaniolo girdikten sonraki kısmında
Bjk deplasmanın ilk golü attıktan sonraki kısmında
Hatay deplasmanının tamamında
Sivas deplasmanının tamamında
Son 2 Kayseri deplasmanın tamamında
Kopenhag deplasmanında
Bayern deplasmanında
kolay gol bulduğumuzu hatırlamıyorum.
İç sahada ise gol bulma anlamında zorlandığımız sadece 2 firemiz var.
Giresun maçı
Bayern maçı.
exxende verir bunu zaten ihale gitti para bittiMaçın nerede yayınlanacağı hala belli değil.
Acun taktik yapıyor. Millet Exxen e üye olacak. Paraları toplayacak. Sonra, tv 8.5 da yayınlayacak, reklam paralarını toplayacak.
Üye oldun mu sen? Yada bu maç için üye olan var mı acaba?exxende verir bunu zaten ihale gitti para bitti
aylık üyelik vardı avrupa arası olunca yenilemedim cbc sport'tan ulaşırım bu maça.Üye oldun mu sen? Yada bu maç için üye olan var mı acaba?
Cl'de devam etsek daha iyiydi harbiden. Orada final yolu 7, Uefa'da 9. Hem de parası çok daha iyiydi. Elensek bile daha az tepki olurdu
road to dublin!!!
Takvimlisi de var ahbap
Prag'ı her türlü oynuyoruz zaten. Önemli olan sonraki turlar. Şu an bence de takının ivmesi yukarı çıkıyor ama forvetimiz çok kötüPrag maclarinin bizi yipratacagini düşünmüyorum o yüzden bu tartışmaları gereksiz buluyorum. Takım her hafta ivmesini yukarı çekiyor keyfini çıkarın
road to dublin!!!
Prag maclarinin bizi yipratacagini düşünmüyorum o yüzden bu tartışmaları gereksiz buluyorum. Takım her hafta ivmesini yukarı çekiyor keyfini çıkarın
Daha kupa finali ihtimali de var. Süper Kupa'yı yerel seçimden önce diyorlar ama o da belli değil.
hatırlarsan geçen sezon kayseri dep ve panenka attiğı ztk maçlarında falan baya kötü gözüküyordu fiziken. hatta kaleciyle kavga ettiği konya maçında da. şuanki hali -en azından fiziken- kesinlikle o kadar kötü değil ama eski hırsı yok gibi. açılan ortalardan sonuçlanan ataklardan sonra özellikle icardiye bakıyorum hep bir bıkkın memnuniyetsiz. herkes zahaya trip atiyor diyor da icardiyi konuşan yokPrag'ı her türlü oynuyoruz zaten. Önemli olan sonraki turlar. Şu an bence de takının ivmesi yukarı çıkıyor ama forvetimiz çok kötü