⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Cl olmadığı sürece umurumda değil.Praga yenilip Ankaragucunu yensek okum, tam tersi olursa kafayı yerim.

Konya maçının Zaniolo girdikten sonraki kısmında
Bjk deplasmanın ilk golü attıktan sonraki kısmında
Hatay deplasmanının tamamında
Sivas deplasmanının tamamında
Son 2 Kayseri deplasmanın tamamında
Kopenhag deplasmanında
Bayern deplasmanında

kolay gol bulduğumuzu hatırlamıyorum.

İç sahada ise gol bulma anlamında zorlandığımız sadece 2 firemiz var.

Giresun maçı
Bayern maçı.
O kadar ince hesaplamadım. Haklısın diyorum. :)

Maçın nerede yayınlanacağı hala belli değil.

Acun taktik yapıyor. Millet Exxen e üye olacak. Paraları toplayacak. Sonra, tv 8.5 da yayınlayacak, reklam paralarını toplayacak.

Maçın nerede yayınlanacağı hala belli değil.

Acun taktik yapıyor. Millet Exxen e üye olacak. Paraları toplayacak. Sonra, tv 8.5 da yayınlayacak, reklam paralarını toplayacak.
exxende verir bunu zaten ihale gitti para bitti

Takvimlisi de var ahbap

GFVn_o5XcAEfosJ

Prag maclarinin bizi yipratacagini düşünmüyorum o yüzden bu tartışmaları gereksiz buluyorum. Takım her hafta ivmesini yukarı çekiyor keyfini çıkarın
Prag'ı her türlü oynuyoruz zaten. Önemli olan sonraki turlar. Şu an bence de takının ivmesi yukarı çıkıyor ama forvetimiz çok kötü

Maça çok baskılı başlayacağımızı düşünüyorum ben ilk 15-20 dakikada golü buluruz bence taraftar baskısı falan derlen ne olduğunu bile anlamazlar

Prag'ı her türlü oynuyoruz zaten. Önemli olan sonraki turlar. Şu an bence de takının ivmesi yukarı çıkıyor ama forvetimiz çok kötü
hatırlarsan geçen sezon kayseri dep ve panenka attiğı ztk maçlarında falan baya kötü gözüküyordu fiziken. hatta kaleciyle kavga ettiği konya maçında da. şuanki hali -en azından fiziken- kesinlikle o kadar kötü değil ama eski hırsı yok gibi. açılan ortalardan sonuçlanan ataklardan sonra özellikle icardiye bakıyorum hep bir bıkkın memnuniyetsiz. herkes zahaya trip atiyor diyor da icardiyi konuşan yok

Geri
Üst Alt