Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ztaen 5 takım = kupa , 2 tur sonrası çeyrek final son 8deAvrupa olmadan hep bir şeyler eksik be. En az 2 tur daha gidelim istiyorum.
Belki bana öyle geliyor ama hem yönetimde hem Hoca'da hem de oyuncularda bayağı bir hüsran oldu gibi Şampiyonlar Ligi. Avrupa Ligi'ne çok asılmayacaklarmış gibi geliyor. Bu sene lig çok çetrefilli hale geldiği için hadi bir nebze anlıyorum ama bizim Avrupa'da tekrar canlanmamız belki ligden daha önemli. Avrupa'da itibarı olan kulübün saygınlığını zaten anlatmaya gerek yok da oyuncu alırken de satarken farklı muamele görür, gerek oyunculardan gerek kulüplerden. Bizim artık ŞL AL demeden bir düzen tutturmamız lazım ki Avrupa Ligi asla küçümsenecek bir turnuva değil. Bizim için kulüp/ülke puanı toplamak için ve iddialı olabileceğimiz hedef turnuva hatta.ztaen 5 takım = kupa , 2 tur sonrası çeyrek final son 8de
garip şevke de gelebilriiz fakat takım 99-2000 daki gibi uyumlu ve her pozisyonda birden fazla işi yapabilen oyuncu doluydu - ki dünya 3üncülüğü geldi o adamlarla.
o yüzden beklentim az bir şey kırılıyor fakat gidebilidiği kadar gidilmeli muhakkak.
kesinlikle öyle - istikrar çok önemli , öyle ya da böyle başarı geliyor.Bizim artık ŞL AL demeden bir düzen tutturmamız lazım ki Avrupa Ligi asla küçümsenecek bir turnuva değil. Bizim için kulüp/ülke puanı toplamak için ve iddialı olabileceğimiz hedef turnuva hatta.
bu takim molde ve kopenhagdan daha iyi
Sanmiyorum rdas Grup aşamasında da rotasyona girmediler Alonso tarih yazmak istiyor gibiLig yarışı böyle devam ederse burayı 2. plana atacakları açık.
evet, evlerinde bunlari yenmek cok zorCidden o kadar iyi mi? Gerçi iyi kapanıyorlarsa ve de forvetleri hızlıysa bizim için zaten problem başlıyor.
Sene başındaki Oyewusi mevzu travma oldu artık bende.
kanatları ve ofansı acayip ya herifler bir de topa doğru hareketliler, bizim kamiloviçler gibi izlemiyorlar hop topa doğru koşu atıyorlar.Bunlar 3lü oynayıp hayvan gibi kapanır. Deli gibi de basıyorlardır Kopenhag gibi. Biz de 3lü oynayıp fizik gücümüzü arttıralım derim. Duran toptan gol şansımızı da arttırmış oluruz. Zaten maç yine oraya kalacak gibi. Demirbay'ı yedek bırakırım zaten pek bir işe yaramıyor bence. Yorulan Mertens'in yerine girer.
Muslera
Davinson Nelson Apo
Barış Torreira Mertens Berkan
Kerem Zaha
Icardi
?Muslera
Turap - Sanchez - Kaan - Berkan
Tete - Ndombele - Demirbay - Zaha
Icardi - Viniscius
Rotasyonlu bir kadro Ankaragücü deplasmanı öncesi
ilk Günay yazmıştıda - ben cevap yazana kadar düzelttiRotasyonlu bir kadro Ankaragücü deplasmanı öncesi![]()
Çok fazla rotasyon olur diye vazgeçtim son maçını düşününce güven vermedi rotasyonlu kadroda sırıtırdı.ilk Günay yazmıştıda - ben cevap yazana kadar düzeltti![]()