⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

burayı konuşmamıza daha var,

badnırma > başak > sonra prag

Avrupa olmadan hep bir şeyler eksik be. En az 2 tur daha gidelim istiyorum.
ztaen 5 takım = kupa , 2 tur sonrası çeyrek final son 8de

garip şevke de gelebilriiz fakat takım 99-2000 daki gibi uyumlu ve her pozisyonda birden fazla işi yapabilen oyuncu doluydu - ki dünya 3üncülüğü geldi o adamlarla.

o yüzden beklentim az bir şey kırılıyor fakat gidebilidiği kadar gidilmeli muhakkak.

ztaen 5 takım = kupa , 2 tur sonrası çeyrek final son 8de

garip şevke de gelebilriiz fakat takım 99-2000 daki gibi uyumlu ve her pozisyonda birden fazla işi yapabilen oyuncu doluydu - ki dünya 3üncülüğü geldi o adamlarla.

o yüzden beklentim az bir şey kırılıyor fakat gidebilidiği kadar gidilmeli muhakkak.
Belki bana öyle geliyor ama hem yönetimde hem Hoca'da hem de oyuncularda bayağı bir hüsran oldu gibi Şampiyonlar Ligi. Avrupa Ligi'ne çok asılmayacaklarmış gibi geliyor. Bu sene lig çok çetrefilli hale geldiği için hadi bir nebze anlıyorum ama bizim Avrupa'da tekrar canlanmamız belki ligden daha önemli. Avrupa'da itibarı olan kulübün saygınlığını zaten anlatmaya gerek yok da oyuncu alırken de satarken farklı muamele görür, gerek oyunculardan gerek kulüplerden. Bizim artık ŞL AL demeden bir düzen tutturmamız lazım ki Avrupa Ligi asla küçümsenecek bir turnuva değil. Bizim için kulüp/ülke puanı toplamak için ve iddialı olabileceğimiz hedef turnuva hatta.

Ligde şampiyonluk çok çok önemli ama bu turda elenmeyi de hiç istemiyorum. Avrupa olmadan gelen başarı hep yarım kalır.

Bizim artık ŞL AL demeden bir düzen tutturmamız lazım ki Avrupa Ligi asla küçümsenecek bir turnuva değil. Bizim için kulüp/ülke puanı toplamak için ve iddialı olabileceğimiz hedef turnuva hatta.
kesinlikle öyle - istikrar çok önemli , öyle ya da böyle başarı geliyor.

AVL hatta konfederans bile puan toplamak için biçilmiş kaftan.

Bu sezon son kopenhag maçı ile o zamana kadar oynadığımız 5 maçta ama istek ve sahadaki enerji çok farklıydı. bu sezon iyi bir iz bıraktık CL bazında - ama bana kalırsa gene tam hazır takım ile sezon açamadık.

şu borçtur - fener pisliğidir bu sezon çok ön planda - bunları aşıp bangır bangır takım hazırlanması lazım - her sezon başı kaç adam gidip geliyor , bazı oturan şeyler baştan kurulması gerekiyor ki çok sinir olduğum bir durum.

Güç olarak biraz geri gitsek bile bu takım 6 tane taş gibi CL maçı oynarken sadece Hatay maçında puan kaybetti bunu hesaba katmak lazım.

Okan Buruk çok daha zayıf Başakşehir kadrosuyla Roma Gladbach'lı gruptan lider çıkıp son 32'de Sporting'i eledi. Pandemi arası girmese belki Kopenhag'ı da eleyip çeyrek finale çıkacaktı. Gitti o sezon bir de Başakşehir'i şampiyon yaptı. Kadromuz boş bir kadro değil ama kadrodan çok hocaya güveniyorum ben açıkçası.

Bunlar 3lü oynayıp hayvan gibi kapanır. Deli gibi de basıyorlardır Kopenhag gibi. Biz de 3lü oynayıp fizik gücümüzü arttıralım derim. Duran toptan gol şansımızı da arttırmış oluruz. Zaten maç yine oraya kalacak gibi. Demirbay'ı yedek bırakırım zaten pek bir işe yaramıyor bence. Yorulan Mertens'in yerine girer.

Muslera
Davinson Nelson Apo
Barış Torreira Mertens Berkan
Kerem Zaha
Icardi​

Bitiricilikteki şanssızlık veya beceriksizlik neyse artık bitiremezsek işimiz zor. Günümüzde olursak bence tokatlarız.

önce başakşehir

Bunlar 3lü oynayıp hayvan gibi kapanır. Deli gibi de basıyorlardır Kopenhag gibi. Biz de 3lü oynayıp fizik gücümüzü arttıralım derim. Duran toptan gol şansımızı da arttırmış oluruz. Zaten maç yine oraya kalacak gibi. Demirbay'ı yedek bırakırım zaten pek bir işe yaramıyor bence. Yorulan Mertens'in yerine girer.

Muslera
Davinson Nelson Apo
Barış Torreira Mertens Berkan
Kerem Zaha
Icardi​
kanatları ve ofansı acayip ya herifler bir de topa doğru hareketliler, bizim kamiloviçler gibi izlemiyorlar hop topa doğru koşu atıyorlar.

Kritik bir maç

Muslera
Turap - Sanchez - Kaan - Berkan
Tete - Ndombele - Demirbay - Zaha
Icardi - Viniscius

Avrupa öncesi galibiyet önemli oldu. Hadi bakalım takım!

Geri
Üst Alt