⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

İlk 10-15 dk'dan sonra açıldık. Ama ilk yarının sonuna doğru kolay birkaç pozisyon verdik. İkinci yarı biraz daha konsantre olup 2-0 3-0 gibi bir skor almamız lazım.

Demirbay ilk dakikalarda yaptigi hata disinda sahanin en iyisi.Kanatlari kullandigimiz muddetce tehlike yaratiyoruz.Kerem sonlara dogru biraz toparlamasina ragmen yine etkisiz.Zaha’ya ihtiyac duyacaz o bolgede.On alanda pres yaptigimizda Kaan on libero oynamayinca cok acik veriyoruz dikkatli olmak lazim yoksa molde macindaki gibi aralara salarlarsa cok tehlike yaratirlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkan çok gayretli ama sol bek performansı hiç hoşuma gitmiyor, hücuma hiç katılmasa daha iyi sanki

Avrupa maçlarında ne yapacağız sol beki hiç bilmiyorum Barış Alper mi geçer oraya Abdülkerim mi geçer bilmiyorum da Berkan la olmuyor ya

İcardi iyi filan değil

Yalnızca bugün diğer maçlara göre oyun içinde hareketli ve pas istasyonlarının içinde yer alıyor

Yoksa halen fiziksel sıkıntısı devam ediyor

Topu süremiyor ve koşamıyor maalesef

Zaten ben bu seneyi gözden çıkardım artık

Bir kaç kritik yerde gol atsa yeterli olur

Santraforsuz bu kadar, İcardi yürüyerek oynuyor, geriden top almaya değil araya koşu atması lazım.

Baskıyı kırdık. Barış biraz daha oyunun içerisinde ol kardeşim... Oyun hiç durmuyor çok eforlu oynuyoruz... Tükenmemek lazım

Şu takıma bir ortasaha almayan, 3 aydır gideceği belli olan sol bek varken sol bek almayan yönetimin yatacak yeri yok. Okan hocanın eli kolu öyle bağlı ki, oynayacağı ikinci bir oyun bile yok, kenarı bakıyor sakat işe yaramaz adamlar, ziyechi gördüm midem bulandı, bu kadro asla iki kulvarı götürmez, Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa hemen bu tur elenmeli

Kerem A- Zaha değişikliği olmalı Zaha'nın topu tutmasına falan ihtiyaç var. Yine Nelsson bu gün iyi değil ve rakibi bozamıyor Bardakçı ile değişebilir. Mertens'te kötülerden ama kim girecek? Tete- Berkan iyi olabilir Barış'ı sol beke atma konusunda.

Geri
Üst Alt